Chord Kunci Gitar Lopas Music - Ninggal Loro

Transpose:

Chord Lopas Music - Ninggal Loro

Capo fret 2

Intro : G..

    G               D
tak tompo.. senajan atiku loro
     Em              C         G
sliramu teko nambahi ati nelongso
    G               D
tak trimo.. wis kok gawe gelo
      Em         C      D      G
cukup semene lelakon crito tresno..

    G          C          G
tegane sliramu ngelarani aku
    G          C         D
tegane sliramu ninggalne aku
     G          C             G 
pamitmu dolan nanging malah lungo
     G          C         D     
seprene tanpo kabar tanpo warto..

  Em                  Bm
sopo wonge.. sing ora nelongso
      C         D          G  G-D/F#
wis dipercoyo malah gawe gelo..
   Em               Bm
janji setyo.. saiki wis dadi crito
         C        D              G
kang pungkasane malah medhot tresno..

Reff :
     G               D
 tak tompo.. senajan atiku loro
      Em              C         G
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     G               D
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       Em         C      D      G
 cukup semene lelakon crito tresno..

Musik : Em Bm C D G G-D/F#
        Em Bm C D G G-D/F#

  Em                  Bm
sopo wonge.. sing ora nelongso
      C         D          G  G-D/F#
wis dipercoyo malah gawe cidro
  Em             Bm
loro ati.. saiki sing tak rasakne
      C          D        G
tekan seprene ra ono tambane..

Reff :
     G               D
 tak tompo.. senajan atiku loro
      Em              C         G
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     G               D
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       Em         C      D      G
 cukup semene lelakon crito tresno..

     G               D
 tak tompo.. senajan atiku loro
      Em              C         G
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     G               D
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       Em         C      D      G  G-D/F#
 cukup semene lelakon crito tresno..
       Em         C      D      G
 cukup semene lelakon crito tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Lopas Music - Ninggal Loro

Intro : A..

    A               E
tak tompo.. senajan atiku loro
     F#m             D         A
sliramu teko nambahi ati nelongso
    A               E
tak trimo.. wis kok gawe gelo
      F#m        D      E      A
cukup semene lelakon crito tresno..

    A          D          A
tegane sliramu ngelarani aku
    A          D         E
tegane sliramu ninggalne aku
     A          D             A 
pamitmu dolan nanging malah lungo
     A          D         E     
seprene tanpo kabar tanpo warto..

  F#m                 C#m
sopo wonge.. sing ora nelongso
      D         E          A  A-E/G#
wis dipercoyo malah gawe gelo..
   F#m              C#m
janji setyo.. saiki wis dadi crito
         D        E              A
kang pungkasane malah medhot tresno..

Reff :
     A               E
 tak tompo.. senajan atiku loro
      F#m             D         A
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     A               E
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       F#m        D      E      A
 cukup semene lelakon crito tresno..

Musik : F#m C#m  D E A A-E/G#
        F#m C#m  D E A A-E/G#

  F#m                 C#m
sopo wonge.. sing ora nelongso
      D         E          A  A-E/G#
wis dipercoyo malah gawe cidro
  F#m            C#m
loro ati.. saiki sing tak rasakne
      D          E        A
tekan seprene ra ono tambane..

Reff :
     A               E
 tak tompo.. senajan atiku loro
      F#m             D         A
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     A               E
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       F#m        D      E      A
 cukup semene lelakon crito tresno..

     A               E
 tak tompo.. senajan atiku loro
      F#m             D         A
 sliramu teko nambahi ati nelongso
     A               E
 tak trimo.. wis kok gawe gelo
       F#m        D      E      A  A-E/G#
 cukup semene lelakon crito tresno..
       F#m        D      E      A
 cukup semene lelakon crito tresno..
Lihat semua :
  • Chord Lopas Music




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status