Kunci Gitar Kang Ipin - Bulupitu

Transpose:
Intro : C..D..F Fm C..
        C Fm C Fm

C                      F
 mbiyen kowe ning kene wis tau janji
G                   Em
 bakal setia nunggu awakku bali
A                 Dm
 tak belani kerjo neng luar negeri
G                     C
 nggolek modal kanggo rabi..

C                  F
 bulupitu mbiyen dadi saksi bisu
G                 Em
 nalikane kowe ngeterke lungoku
A                  Dm
 netes eluh ning pipi kowe ra lilo
G               C
 jebule malah suloyo..

F     G           Em            A
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Dm      G          C
krungu awakmu uwis mbojo..
F      G         Em         A
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Dm       G         C
ning bulupitu purwokerto..

Reff :
   F  G     Em        A
 roso.. awakku mati separo
    Dm       G      C
 mergo bondo kowe ilang roso
  F  G        Em     A
 opo.. pancen kowe sengojo
     Dm       G           C
 ninggal tatu ngambyarke atiku..

Musik : F G Em A Dm G C
        D G E Am Dm..G..

F     G           Em            A
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Dm      G          C
krungu awakmu uwis mbojo..
F      G         Em         A
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Dm       G         C
ning bulupitu purwokerto..

Reff :
   F  G     Em        A
 roso.. awakku mati separo
    Dm       G      C
 mergo bondo kowe ilang roso
  F  G        Em     A
 opo.. pancen kowe sengojo
     Dm       G          C
 ninggal tatu ngambyarke atiku..

   F  G     Em        A
 roso.. awakku mati separo
    Dm       G         C
 mergo bondo kowe lali rupo
  F  G        Em     A
 opo.. pancen kowe sengojo
     Dm        G           C
 nggolet dunyo tanpo mikir tresno
     Dm        G           C
 nggolet dunyo tanpo mikir tresno..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : G..A..C Cm G..
        G Cm G Cm

G                      C
 mbiyen kowe ning kene wis tau janji
D                   Bm
 bakal setia nunggu awakku bali
E                 Am
 tak belani kerjo neng luar negeri
D                     G
 nggolek modal kanggo rabi..

G                  C
 bulupitu mbiyen dadi saksi bisu
D                 Bm
 nalikane kowe ngeterke lungoku
E                  Am
 netes eluh ning pipi kowe ra lilo
D               G
 jebule malah suloyo..

C     D           Bm            E
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Am      D          G
krungu awakmu uwis mbojo..
C      D         Bm         E
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Am       D         G
ning bulupitu purwokerto..

Reff :
   C  D     Bm        E
 roso.. awakku mati separo
    Am       D      G
 mergo bondo kowe ilang roso
  C  D        Bm     E
 opo.. pancen kowe sengojo
     Am       D           G
 ninggal tatu ngambyarke atiku..

Musik : C D Bm E Am D G
        A D B Em Am..D..

C     D           Bm            E
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Am      D          G
krungu awakmu uwis mbojo..
C      D         Bm         E
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Am       D         G
ning bulupitu purwokerto..

Reff :
   C  D     Bm        E
 roso.. awakku mati separo
    Am       D      G
 mergo bondo kowe ilang roso
  C  D        Bm     E
 opo.. pancen kowe sengojo
     Am       D          G
 ninggal tatu ngambyarke atiku..

   C  D     Bm        E
 roso.. awakku mati separo
    Am       D         G
 mergo bondo kowe lali rupo
  C  D        Bm     E
 opo.. pancen kowe sengojo
     Am        D           G
 nggolet dunyo tanpo mikir tresno
     Am        D           G
 nggolet dunyo tanpo mikir tresno..
Facebook
Twitter

Chord Kang Ipin - Bulupitu


Lihat semua :
  • Chord Kang Ipin
  •