Kunci Gitar Difarina - Tego Tenan

Transpose:
Chord Naik 2 Fret 

Intro : Am G F E
        Am G F E

  Am            
seprene suwene
 G          Am
urip karo kowe
G      F            Am
saiki aku.. mok tinggalke..

Am
tresno lan sayang
G              Am
sering mok ucapne
G      F             Am
saiki ilang.. sak slirane..

Dm         Am    G         Am
kowe kok tego.. aku salah opo..
Dm         Am    G          Am
kowe kok tego.. aku mok tinggalno..

Am
tuluse ati
    G        Am
tresno lan sayang iki
G          F            Am
kabeh kuwi mong, kanggo kowe..

Dm         Am    G          Am
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Dm         Am    G         Am
tapi kok tego.. aku salah opo..

Int. Am G F E

Reff :
     Am
 tresnomu wes ilang
        G
 koyo wedi seng neng ndalan..
 F       G       Am
 kesiram derese udan..

   Am
 kowe seng tak sayang
           G
 malah ninggalke pikiran..
 F        G       Am
 seng ora bakale ilang..

Dm         Am    G          Am
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Dm         Am    G         Am E
tapi kok tego.. aku salah opo..

Am
tuluse ati
    G        Am
tresno lan sayang iki
G          F            Am
kabeh kuwi mong, kanggo kowe..

Dm         Am    G          Am
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Dm         Am    G         Am
tapi kok tego.. aku salah opo..

===ORIGINAL CHORD))

Difarina - Tego Tenan

Intro : Gm F D# D
        Gm F D# D

  Gm            
seprene suwene
 F          Gm
urip karo kowe
F      D#           Gm
saiki aku.. mok tinggalke..

Gm
tresno lan sayang
F              Gm
sering mok ucapne
F      D#            Gm
saiki ilang.. sak slirane..

Cm         Gm    F         Gm
kowe kok tego.. aku salah opo..
Cm         Gm    F          Gm
kowe kok tego.. aku mok tinggalno..

Gm
tuluse ati
    F        Gm
tresno lan sayang iki
F          D#           Gm
kabeh kuwi mong, kanggo kowe..

Cm         Gm    F          Gm
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Cm         Gm    F         Gm
tapi kok tego.. aku salah opo..

Int. Gm F D# D

Reff :
     Gm
 tresnomu wes ilang
        F
 koyo wedi seng neng ndalan..
 D#      F       Gm
 kesiram derese udan..

   Gm
 kowe seng tak sayang
           F
 malah ninggalke pikiran..
 D#       F       Gm
 seng ora bakale ilang..

Cm         Gm    F          Gm
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Cm         Gm    F         Gm D
tapi kok tego.. aku salah opo..

Gm
tuluse ati
    F        Gm
tresno lan sayang iki
F          D#           Gm
kabeh kuwi mong, kanggo kowe..

Cm         Gm    F          Gm
tapi kok tego.. aku mok tinggalno..
Cm         Gm    F         Gm
tapi kok tego.. aku salah opo..
Facebook
Twitter

Chord Difarina - Tego Tenan


Lihat semua :
  • Chord Difarina
  • Chord Lagu Jawa
  •