Kunci Gitar James AP - Sak Kedipe Moto

Transpose:
Intro : F G Am
        F G Am
        F G Am
        hu uu..
        F G Am
        hu uu..

    Am
surupe srengenge
       F
nong pengujung dino
G       Em    Am
katon indah.. madangi moto..

     Am
tapi anane
     F
yoro mung sedelo
   G         Em             Am
tanpo mbekas mung ninggal cerito..

F                G
 opo riko.. sing iling nong bengene
   Em                         Am
ngomong welas koyo nono tunggale
                F
wes sing keneng dipercoyo
      G                      E
welas riko mung sak kedipe moto..

Reff :
      F         G
 koyo riko riko nong
  Am
 urip isun
         F          G
 mung mampir sedelo nong
 C    G/B   Am
 nje..ro.. ati
 G   F            G    Am
 karuan sing usah di terusaken
           F
 ketimbang bathin iki
        G     Em
 loro kenemenen..
       Am
lorone kenemenen..

Musik : F G Am
        haa..aaa..
        F G C
        haa.. aa..
        F G Am
        F  G  Am

F                G
 opo riko.. sing iling nong bengene
   Em                         Am
ngomong welas koyo nono tunggale
                F
wes sing keneng dipercoyo
      G                    E
welas riko mung sak kedipe moto..

Reff :
      F         G
 koyo riko riko nong
  Am
 urip isun
         F          G
 mung mampir sedelo nong
 C
 nje..ro.. ati
     F            G    Am
 karuan sing usah di terusaken
           F
 ketimbang bathin iki
        G     Em
 loro kenemenen..
       Am
lorone kenemenen..

Outro : F G Am
        F G Am

Chord James AP - Sak Kedipe Moto


Lihat semua :
  • Chord James AP
  •