Kunci Gitar James AP - Esem Perpisahan

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C Em F G

C                   Em
eling.. mageh jaman semono
 F                 G
omong riko.. magih jangget ring dodo
C                   Em
ngomong.. jare duwe angenan
     F            G      C
sing memengan.. gawe ati tenang..

-G      Am     Em
 sakat ono omongan
  F          C
riko rep tunangan
-G      Am      Em
 muntab rasane ati
     F                       G
sing percoyo takdir dadi gedigi..

Reff :
              F
 sing paran paran
      G         C
 riko gerojog wedang
         F
 rosake ati..
       G             Am
 makne isun hang nyandang..

           F
 esem sun iki
        G          C
 nggo sangu perpisahan
            F      G
 pesen isun mung siji
  Em     Am
 ojo.. lali..
      F
 isun lan riko
     Fm         C
 tau mimpi dadi siji..

Musik : F G Em Am
        Dm G C

-G      Am     Em
 sakat ono omongan
  F          C
riko rep tunangan
-G      Am      Em
 muntab rasane ati
     F                       G
sing percoyo takdir dadi gedigi..

Reff :
              F
 sing paran paran
      G         C
 riko gerojog wedang
         F
 rosake ati..
       G             Am
 makne isun hang nyandang..

              F
 sing paran paran
      G         C
 riko gerojog wedang
         F
 rosake ati..
       G             Am
 makne isun hang nyandang..

           F
 esem sun iki
        G          C
 nggo sangu perpisahan
            F      G
 pesen isun mung siji
  Em     Am
 ojo.. lali..
      F
 isun lan riko..
 Fm              C
  tau mimpi dadi siji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D# Gm G# A#

D#                  Gm
eling.. mageh jaman semono
 G#                A#
omong riko.. magih jangget ring dodo
D#                  Gm
ngomong.. jare duwe angenan
     G#           A#     D#    
sing memengan.. gawe ati tenang..

-A#     Cm     Gm
 sakat ono omongan
  G#         D#
riko rep tunangan
-A#     Cm      Gm
 muntab rasane ati
     G#                      A#
sing percoyo takdir dadi gedigi..

Reff :
              G#
 sing paran paran
      A#        D#
 riko gerojog wedang
         G#   
 rosake ati..
       A#            Cm
 makne isun hang nyandang..

           G#
 esem sun iki
        A#         D#
 nggo sangu perpisahan
            G#     A#
 pesen isun mung siji
  Gm     Cm
 ojo.. lali..
      G#
 isun lan riko
     G#m        D#
 tau mimpi dadi siji..

Musik : G# A# Gm Cm
        Fm A# D#

-A#     Cm     Gm
 sakat ono omongan
  G#         D#
riko rep tunangan
-A#     Cm      Gm
 muntab rasane ati
     G#                      A#
sing percoyo takdir dadi gedigi..

Reff :
              G#
 sing paran paran
      A#        D#
 riko gerojog wedang
         G#   
 rosake ati..
       A#            Cm
 makne isun hang nyandang..

              G#
 sing paran paran
      A#        D#
 riko gerojog wedang
         G#   
 rosake ati..
       A#            Cm
 makne isun hang nyandang..

           G#
 esem sun iki
        A#         D#
 nggo sangu perpisahan
            G#     A#
 pesen isun mung siji
  Gm     Cm
 ojo.. lali..
      G#
 isun lan riko..
 G#m             D#
  tau mimpi dadi siji..

Chord James AP - Esem Perpisahan


Lihat semua :
  • Chord James AP
  •