Chord Kunci Gitar Topik Sudirman - Piyambakan

Capo di fret 2

       C
tak akoni..
 G             Am
atiku pancen nggonamu
  Em            F
rogoku pancen nggonamu
    Em         Dm           G
nanging kowe..nggone wong liyo..

-F     Em           A
aku yo mung iso nangis
  Dm
loro dewe, lungo dewe
  G         G7          (C)
piyambakan teng pundi-pundi..

Int. C Csus4 C Csus4

F
aku wes nyobo lali
        Fm
kenanganku karo sliramu
       Em
aku yo wes nyobo ikhlas
           A
ngikhlaske kowe karo wong liyo..

        Dm
nyatane ikhlas kuwi ra gampang
          G
rono rene kesandung kenangan
        Em
seprene aku ijek kelingan
         A
sayang saiki wes dadi mantan..
        Dm
sayang saiki wes dadi mantan
      G                    G7
ra nyanding neng pelaminan..

       C
tak akoni..
 G             Am
atiku pancen nggonamu
  Em            F
rogoku pancen nggonamu
    Em        Dm           G
nanging kowe nggone wong liyo..

-F     Em           A
Aku yo mung iso nangis
  Dm
loro dewe, lungo dewe
  G         G7          (C)
piyambakan teng pundi-pundi..

Musik: C Csus4 C Csus4

       F..Fm..Em..A..
       Dm..Em..F..G..

F           G
Aku ra nyongko
       Em          A
ngopo kowe milih lungo
        Dm          G
pas aku sayang-sayange
        Em        Am
pas aku cinta-cintane
       Dm
kowe milih ro wong liyo
           G
aku nang kene durung lilo..

       C
tak akoni..
 G             Am
atiku pancen nggonamu
  Em            F
rogoku pancen nggonamu
    Em        Dm           G
nanging kowe nggone wong liyo..

-F     Em           A
aku yo mung iso nangis
  Dm
loro dewe, lungo dewe
  G                      C  C7
piyambakan teng pundi-pundi hooo..

       F    G           Em
tak akoni atiku pancen nggonamu
  Am           Dm
rogoku pancen nggonamu
    G         C            C7
nanging kowe nggone wong liyo..

        D7/F#      Fm
aku yo mung iso nangis
  Em          A
loro dewe, lungo dewe
  Dm        G       
piyambakan teng pundi-pundi..
  Dm        G
piyambakan teng pundi-pundi

  Dm        G          (C)
piyambakan teng pundi-pundi..

Outro: C Csus4 C Csus4 C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Piyambakan..

       D
tak akoni.. 
 A             Bm
atiku pancen nggonamu
  F#m           G
rogoku pancen nggonamu
    F#m        Em           A
nanging kowe..nggone wong liyo..

-G     F#m          B
aku yo mung iso nangis
  Em 
loro dewe, lungo dewe
  A         A7           D
piyambakan teng pundi-pundi..

Int.
D Dsus4/G D Dsus4/G

G 
aku wes nyobo lali
        Gm
kenanganku karo sliramu
       F#m
aku yo wes nyobo ikhlas
           B
ngikhlaske kowe karo wong liyo..

        Em
nyatane ikhlas kuwi ra gampang
          A
rono rene kesandung kenangan
        F#m
seprene aku ijek kelingan
         B
sayang saiki wes dadi mantan..
        Em 
sayang saiki wes dadi mantan
      A                    A7
ra nyanding neng pelaminan..

       D
tak akoni.. 
 A             Bm
atiku pancen nggonamu
  F#m           G
rogoku pancen nggonamu
    F#m       Em           A
nanging kowe nggone wong liyo..

-G     F#m          B
aku yo mung iso nangis
  Em 
loro dewe, lungo dewe
  A         A7           D
piyambakan teng pundi-pundi..

Musik:
D Dsus4/G D Dsus4/G

G..Gm..F#m..B..
Em..F#m..G..A..

G           A
aku ra nyongko 
       F#m         B
ngopo kowe milih lungo
        Em          A
pas aku sayang-sayange
        F#m       Bm
pas aku cinta-cintane
       Em
kowe milih ro wong liyo
           A
aku nang kene durung lilo..

       D
tak akoni.. 
 A             Bm
atiku pancen nggonamu
  F#m           G
rogoku pancen nggonamu
    F#m       Em           A
nanging kowe nggone wong liyo..

-G     F#m          B
aku yo mung iso nangis
  Em 
loro dewe, lungo dewe
  A                      D  D7
piyambakan teng pundi-pundi hooo..

       G    A           F#m
tak akoni atiku pancen nggonamu
  Bm           Em
rogoku pancen nggonamu
    A         D            D7
nanging kowe nggone wong liyo..

        E7/G#       Gm
aku yo mung iso nangis
  F#m         B
loro dewe, lungo dewe
  Em        A         
piyambakan teng pundi-pundi..
  Em        A
piyambakan teng pundi-pundi

  Em        A            D
piyambakan teng pundi-pundi..

Outro:
D Dsus4/G D Dsus4/G D



Blog, Updated at: 3:50 PM