Kunci Gitar Topik Sudirman - Rapopo

Transpose:
Intro : F G C.. (4x)

C          Am         Dm
tangi turu nyawang HP ku..
     G
(u uuu..)
C         Am           Dm
ora eneng chat sing mlebu..
     G
(u uuu..)
      Em       Am -A
HP ku koyo kuburan..
     Em          Am -A
ora eneng perhatian..
     Dm     G
mesakke tenan..

Reff :
 C      Am
 o..rapopo..
            Dm           G
 tak terima terimakke atiku..
-F         Em         Am -A
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Dm         G
 pancen ngene iki dalane..

 C      Am
 o..rapopo..
      Dm         G
 aku ijik iso mlaku..
  -F       Em       Am -A
 sanadyan ati..ku tatu..
       Dm
 ijik iso ngguyu..
      G         (F)
 karo kanca-kancaku..

Int. F G C..(4x)

C
aku lagi ngerti..
    Am
rasane.. kelangan..
    Dm
rasane.. kelarang..
          G
wong sing tak tresnani..

C
kowe sing ngajari..
       Am
tresno lan loro ati..
      Dm
yen kasu..nyatan..
      G
tak seindah harapan..

F     Fm        Em
 aku iso opo saiki..
     A       Dm
ning kene.. isone mung nyelehke
                    G
awak kenangan lan harapan..

Reff :
 C      Am
 o..rapopo..
            Dm           G
 tak terima terimakke atiku..
-F         Em         Am -A
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Dm         G
 pancen ngene iki dalane..

 C      Am
 o..rapopo..
      Dm         G
 aku ijik iso mlaku..
  -F       Em       Am -A
 sanadyan ati..ku tatu..
       Dm
 ijik iso ngguyu..
      G         (C)
 karo kanca-kancaku..

Musik : C Am Dm G -F
        Em A Dm Em F G..

Reff :
 C      Am
 o..rapopo..
            Dm           G
 tak terima terimakke atiku..
-F         Em         Am -A
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Dm         G
 pancen ngene iki dalane..

 C      Am
 o..rapopo..
      Dm         G
 aku ijik iso mlaku..
  -F       Em       Am -A
 sanadyan ati..ku tatu..
       Dm
 ijik iso ngguyu..
      G          C  Am
 karo kanca-kancaku..
       Dm
 ijik iso ngguyu..
      G          C
 karo kanca-kancaku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E A.. (4x)

A          F#m        Bm
tangi turu nyawang HP ku..
     E
(u uuu..)
A         F#m          Bm
ora eneng chat sing mlebu..
     E
(u uuu..)
      C#m      F#m -F#
HP ku koyo kuburan..
     C#m         F#m -F#
ora eneng perhatian..
     Bm     E
mesakke tenan..

Reff :
 A      F#m
 o..rapopo..
            Bm           E
 tak terima terimakke atiku..
-D         C#m        F#m -F#
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Bm         E
 pancen ngene iki dalane..

 A      F#m
 o..rapopo..
      Bm         E
 aku ijik iso mlaku..
  -D       C#m      F#m -F#
 sanadyan ati..ku tatu..
       Bm
 ijik iso ngguyu..
      E          (D)
 karo kanca-kancaku..

Int. D E A..(4x)

A
aku lagi ngerti..
    F#m
rasane.. kelangan..
    Bm
rasane.. kelarang..
          E
wong sing tak tresnani..

A
kowe sing ngajari..
       F#m
tresno lan loro ati..
      Bm
yen kasu..nyatan..
      E
tak seindah harapan..

D     Dm        C#m
 aku iso opo saiki..
     F#      Bm
ning kene.. isone mung nyelehke
                    E
awak kenangan lan harapan..

Reff :
 A      F#m
 o..rapopo..
            Bm           E
 tak terima terimakke atiku..
-D         C#m        F#m -F#
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Bm         E
 pancen ngene iki dalane..

 A      F#m
 o..rapopo..
      Bm         E
 aku ijik iso mlaku..
  -D       C#m      F#m -F#
 sanadyan ati..ku tatu..
       Bm
 ijik iso ngguyu..
      E         (A)
 karo kanca-kancaku..

Musik : A F#m Bm E -D
        C#m F# Bm C#m D E..

Reff :
 A      F#m
 o..rapopo..
            Bm           E
 tak terima terimakke atiku..
           C#m        F#m -F#
 tak lerem-le..rem dhewe..
           Bm         E
 pancen ngene iki dalane..

 A      F#m
 o..rapopo..
      Bm         E
 aku ijik iso mlaku..
           C#m      F#m -F#
 sanadyan ati..ku tatu..
       Bm
 ijik iso ngguyu..
      E          A  F#m
 karo kanca-kancaku..
       Bm
 ijik iso ngguyu..
      E          A
 karo kanca-kancaku..
Facebook
Twitter

Chord Topik Sudirman - Rapopo


Lihat semua :
  • Chord Topik Sudirman
  •