Kunci Gitar Cita Amelia - Aku Balik Badan Ninggal Kowe

Transpose:
Intro : Am Em F C (3x)
        Am Em F  G..

C
cukup semene..
    Em
aku ngenteni kowe..
 F
aku nyerah, aku pasrah
G
sampek semene..

C
aku berjuang..
     Em
sing mati-matian..
F
wong liyo, wong liyo
     G
sing mbok kei peluang..

Reff :
-E/G# Am
 aku  balik kanan
            Em
 wis ikhlas ninggalno kowe..
     Am
 aku balik badan
        Em
 kowe bebas karo sing kae..
       F                   Dm
 wis cukup aku kelangan waktu..
       F                   G
 wis cukup aku nuruti karepmu..

C
cukup semene..
    Em
aku ngenteni kowe..
 F
aku nyerah, aku pasrah
G
sampek semene..

C
aku berjuang..
     Em
sing mati-matian..
F
wong liyo, wong liyo
     G
sing mbok kei peluang..

Reff :
     Am
 aku balik kanan
            Em
 wis ikhlas ninggalno kowe..
     Am
 aku balik badan
        Em
 kowe bebas karo sing kae..
       F                   Dm
 wis cukup aku kelangan waktu..
       F                   G
 wis cukup aku nuruti karepmu..

Musik : Am Em Am Em
        F  Dm  F  G..

C
cukup semene..
    Em
aku ngenteni kowe..
 F
aku nyerah, aku pasrah
G
sampek semene..

C
aku berjuang..
     Em
sing mati-matian..
F
wong liyo, wong liyo
     G
sing mbok kei peluang..

Reff :
     Am
 aku balik kanan
            Em
 wis ikhlas ninggalno kowe..
     Am
 aku balik badan
        Em
 kowe bebas karo sing kae..
       F                   Dm
 wis cukup aku kelangan waktu..
       F                   G
 wis cukup aku nuruti karepmu..

     Am
 aku balik kanan
          Em
 ra bakal nggoleki kowe..
     Am
 aku balik badan
        Em
 kowe bebas karo sing kae..
       F                 Dm
 wis cukup aku ngekei waktu..
       F                        G
 wis cukup aku ngolor-ngolor waktu..

Outro : Am Em F C
        Am Em F  G  C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m C#m D A (3x)
        F#m C#m D  E.. 

A
cukup semene..
    C#m
aku ngenteni kowe..
 D
aku nyerah, aku pasrah
E
sampek semene..

A
aku berjuang..
     C#m
sing mati-matian..
D
wong liyo, wong liyo
     E
sing mbok kei peluang..

Reff :
-C# F#m
 aku  balik kanan
            C#m
 wis ikhlas ninggalno kowe..
     F#m
 aku balik badan
        C#m
 kowe bebas karo sing kae..
       D                   Bm
 wis cukup aku kelangan waktu..
       D                   E
 wis cukup aku nuruti karepmu..

A
cukup semene..
    C#m
aku ngenteni kowe..
 D
aku nyerah, aku pasrah
E
sampek semene..

A
aku berjuang..
     C#m
sing mati-matian..
D
wong liyo, wong liyo
     E
sing mbok kei peluang..

Reff :
     F#m
 aku balik kanan
            C#m
 wis ikhlas ninggalno kowe..
     F#m
 aku balik badan
        C#m
 kowe bebas karo sing kae..
       D                   Bm
 wis cukup aku kelangan waktu..
       D                   E
 wis cukup aku nuruti karepmu..

Musik : F#m C#m F#m C#m
        D  Bm  D  E..

A
cukup semene..
    C#m
aku ngenteni kowe..
 D
aku nyerah, aku pasrah
E
sampek semene..

A
aku berjuang..
     C#m
sing mati-matian..
D
wong liyo, wong liyo
     E
sing mbok kei peluang..

Reff :
     F#m
 aku balik kanan
            C#m
 wis ikhlas ninggalno kowe..
     F#m
 aku balik badan
        C#m
 kowe bebas karo sing kae..
       D                   Bm
 wis cukup aku kelangan waktu..
       D                   E
 wis cukup aku nuruti karepmu..

     F#m
 aku balik kanan
          C#m
 ra bakal nggoleki kowe..
     F#m
 aku balik badan
        C#m
 kowe bebas karo sing kae..
       D                 Bm
 wis cukup aku ngekei waktu..
       D                        E
 wis cukup aku ngolor-ngolor waktu..

Outro : F#m C#m D A
        F#m C#m D  E  A..
Facebook
Twitter

Chord Cita Amelia - Aku Balik Badan Ninggal Kowe

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Cita Amelia
  •