Kunci Gitar Via Amelia - Cerito Wingi (Feat. Bintang Fortuna) Chord Dasar

Transpose:
Intro : C D Bm Em
        Am D G..

G
wingi aku lan kowe
 Bm
iseh bebarengan..
     C             G     D
iseh guyonan saiki wes bedo..
 Bm             E
awak dewe wes bubar..
      Am              D
wes bedo arah lan tujuan..

 G               Bm
aku kangen tapi aku meneng..
       C                G       D
ndelok kowe wes bahagia karo de'e..
 Bm                E
aku panggah neng kene..
       Am
goleki aku yen kowe butuh aku
D
panggah neng kene..

Reff :
 C                     D
 mas.. berpisah kuwi dudu pengenku
       Bm
 pengenku iso bebarengan
        E
 nganti petuk pati
           Am                D
 nanging kabeh kui ora iso dipekso..
               G     Bm     E
 mugo kowe bahagio.. tanpo aku..

       C                  D
 sepurane.. yen aku mung nggawe masalah
         Bm                     E
 yen aku nesuan kui salah lan kowe nyerah..
        Am          D              G
 matursuwun.. iki caraku.. mencintaimu..

      C            D       G
 berbeda.. nanging tulusku nyata..

Musik : C D Bm E
        Am D G..
        C D Bm E
        Am C D..

Reff :
 C                     D
 mas.. berpisah kuwi dudu pengenku
       Bm
 pengenku iso bebarengan
        E
 nganti petuk pati
           Am                D
 nanging kabeh kui ora iso dipekso..
               G     Bm     E
 mugo kowe bahagio.. tanpo aku..

       C                  D
 sepurane.. yen aku mung nggawe masalah
         Bm                     E
 yen aku nesuan kui salah lan kowe nyerah..
        Am          D              G
 matursuwun.. iki caraku.. mencintaimu..

 C                     D
 mas.. berpisah kuwi dudu pengenku
       Bm
 pengenku iso bebarengan
        E
 nganti petuk pati
           Am                D
 nanging kabeh kui ora iso dipekso..
               G     Bm     E
 mugo kowe bahagio.. tanpo aku..

       C                  D
 sepurane.. yen aku mung nggawe masalah
         Bm                     E
 yen aku nesuan kui salah lan kowe nyerah..
        Am          D              G
 matursuwun.. iki caraku.. mencintaimu..

      C            D       G    Em
 berbeda.. nanging tulusku nyata..
      C            D       G
 berbeda.. nanging tulusku nyata..
Facebook
Twitter

Chord Via Amelia - Cerito Wingi (Feat. Bintang Fortuna)


Lihat semua :
  • Chord Bintang Fortuna
  • Chord Via Amelia
  •