Kunci Gitar Via Amelia - Pacare Koncoku Chord Dasar

Transpose:
Via Amelia - Pacare Koncoku ✓ Chord

Intro : G D Em..Am..D..

G                C
 aku tresno karo kowe..
D                 G
 kowe tresno karo dek'e..
Em                Am
 pancen kabeh iki salahku..
      C               D
milih ati sing ono nduweni..

                       C
ora mungkin kowe milih aku..
D                      G
 aku mung gawe selingkuhanmu..
    Em                Am
pas atimu susah butuh aku..
  C                   D
kowe seneng lali karo aku..

Reff :
        G
 pancen nasibku
     D         Em
 tresno karo pacare kancaku..
       C                D
 ape ketemu leren golek wektu..

     G
 aku wes ora betah..
        Em
 soyo suwi kok tambah susah..
  C
 abot tak lereni..
       D          G
 opo manut dalane Gusti..

  C
 aku mung wayang
              D
 Gusti sing menentukan..
  C              D        G
 aku mung pasrah ikhlas nerimo..

Musik : C D Bm Em
        Am..C D G D

G                       C
 ora mungkin kowe milih aku..
D                       G
 aku moung gawe selingkuhanmu..
    Em                Am
pas atimu susah butuh aku..
  C                   D
kowe seneng lali karo aku..

Reff :
        G
 pancen nasibku
     D         Em
 tresno karo pacare kancaku..
       C                D
 ape ketemu leren golek wektu..

     G         D
 aku wes ora betah..
        Em
 soyo suwi kok tambah susah..
  C
 abot tak lereni..
       D          G
 opo manut dalane Gusti..

  C
 aku mung wayang
              D
 Gusti sing menentukan..
  C              D        G
 aku mung pasrah ikhlas nerimo..
  C              D        G
 aku mung pasrah ikhlas nerimo..
Facebook
Twitter

Chord Via Amelia - Pacare Koncoku

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Via Amelia
  •