Kunci Gitar Stasion Bandung - Ade Astrid X Gerengseng Team Chord Dasar

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Am..F Am
        Am..F Am..
        E..F Am
        E..F -E Am..

Am
basa urang paturay
       F
wengi eta di stasion bandung..
E
anjeun ngarangkul pageuh
  F                E
cimata maseuhan na dada..

Am
dina kaca jandela
    F
gugupay salira pinuh kamelang..
E
hate leutik teu wasa
     F    -E      Am
dikantun anjeun panutan..

Reff :
 Dm
 di stasion bandung..
  Am
 urang kungsi mengkeut asih..
 E
 janji urang pasini..
         F               Am
 moal ingkar, moal rek sulaya..

 Dm
 di stasion bandung..
   Am
 bulan nu jadi saksi na..
 E
 cinta urang duaan..
        F            Am
 pinuh asih pinuh ku kaheman..

 Dm         Am
 stasion bandung mawa harepan
 Dm         Am
 stasion bandung tinggal lamunan
 Dm         Am
 stasion bandung..

Am
dina kaca jandela
    F
gugupay salira pinuh kamelang..
E
hate leutik teu wasa
     F    -E      Am
dikantun anjeun panutan..

Musik : Dm..Am..E..F Am..
        E..Am..E..F -E Am..

Am
dina kaca jandela
    F
gugupay salira pinuh kamelang..
E
hate leutik teu wasa
     F    -E      Am
dikantun anjeun panutan..

Reff :
 Dm
 di stasion bandung..
  Am
 urang kungsi mengkeut asih..
 E
 janji urang pasini..
         F                 Am
 moal ingkar, moal rek sulaya..

 Dm
 di stasion bandung..
   Am
 bulan nu jadi saksi na..
 E
 cinta urang duaan..
        F            Am
 pinuh asih pinuh ku kaheman..

 Dm
 di stasion bandung..
  Am
 urang kungsi mengkeut asih..
 E
 janji urang pasini..
         F                 Am
 moal ingkar, moal rek sulaya..

 Dm
 di stasion bandung..
   Am
 bulan nu jadi saksi na..
 E
 cinta urang duaan..
        F            Am
 pinuh asih pinuh ku kaheman..

 Dm         Am
 stasion bandung mawa harepan
 Dm         Am
 stasion bandung tinggal lamunan
 Dm         Am
 stasion bandung..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Bb Dm
        Dm..Bb Dm..
        A..Bb Dm
        A..Bb -A Dm..

Dm
basa urang paturay
       Bb
wengi eta di stasion bandung..
A
anjeun ngarangkul pageuh
  Bb               A
cimata maseuhan na dada..

Dm
dina kaca jandela
    Bb
gugupay salira pinuh kamelang..
A
hate leutik teu wasa
     Bb   -A      Dm
dikantun anjeun panutan..

Reff :
 Gm
 di stasion bandung..
  Dm
 urang kungsi mengkeut asih..
 A
 janji urang pasini..
         Bb              Dm
 moal ingkar, moal rek sulaya..

 Gm
 di stasion bandung..
   Dm
 bulan nu jadi saksi na..
 A
 cinta urang duaan..
        Bb           Dm
 pinuh asih pinuh ku kaheman..

 Gm         Dm
 stasion bandung mawa harepan
 Gm         Dm
 stasion bandung tinggal lamunan
 Gm         Dm
 stasion bandung..

Dm
dina kaca jandela
    Bb
gugupay salira pinuh kamelang..
A
hate leutik teu wasa
     Bb   -A      Dm
dikantun anjeun panutan..

Musik : Gm..Dm..A..Bb Dm..
        A..Dm..A..Bb -A Dm..

Dm
dina kaca jandela
    Bb
gugupay salira pinuh kamelang..
A
hate leutik teu wasa
     Bb   -A      Dm
dikantun anjeun panutan..

Reff :
 Gm
 di stasion bandung..
  Dm
 urang kungsi mengkeut asih..
 A
 janji urang pasini..
         Bb                Dm
 moal ingkar, moal rek sulaya..

 Gm
 di stasion bandung..
   Dm
 bulan nu jadi saksi na..
 A
 cinta urang duaan..
        Bb           Dm
 pinuh asih pinuh ku kaheman..

 Gm
 di stasion bandung..
  Dm
 urang kungsi mengkeut asih..
 A
 janji urang pasini..
         Bb                Dm
 moal ingkar, moal rek sulaya..

 Gm
 di stasion bandung..
   Dm
 bulan nu jadi saksi na..
 A
 cinta urang duaan..
        Bb           Dm
 pinuh asih pinuh ku kaheman..

 Gm         Dm
 stasion bandung mawa harepan
 Gm         Dm
 stasion bandung tinggal lamunan
 Gm         Dm
 stasion bandung..
Facebook
Twitter

Chord Stasion Bandung - Ade Astrid X Gerengseng Team


Lihat semua :
  • Chord Ade Astrid
  • Chord Gerengseng Team
  •