Kunci Gitar Ade Astrid - Rumpaka Cinta Chord Dasar

Transpose:
Intro : C Gm D#..Dm A..

         Dm            A
tong hariwang.. tong saleumpang..
          Gm
sanajan paanggang..
       Bb       D#       Dm
nyantelna hate ukur ka salira..
         C            Gm
rasa kaheman nu moal ilang..
  D#        Dm
sanes.. pupulasan..

Int. Am Bb D# Dm..A..

       Dm             A
mung salira.. panutan rasa..
             Gm      Bb
ngancik na dada ngajadi bagja..
  D#            Dm
anteung jeung satia..

          C                Gm
duh jungjunan kembang hareupan
D#              Dm
anjeun.. sagara impian..
Gm
sorot socana..
   Dm
nu teu weuleh ka gambar..
Gm
imut salira..
  E                A
satia nembongan na impenan..

Reff :
 Dm           Gm   C         F
 ringkang salira.. raray salira..
    Bb             Gm  
 ngahudang rasa na jero dada
   A
 kiwari jadi rumpaka cinta..

 D            Gm   C         F
 simpay katresna.. mengket satia..
   Bb                Gm
 anteung kabayang ngotret na dada
   A                Dm
 mugi langgeung salamina..

Musik : Gm C F Bb
        Gm A D..
        Gm C F Bb
        Gm A Dm A..

       Dm             A
mung salira.. panutan rasa..
             Gm      Bb
ngancik na dada ngajadi bagja..
  D#            Dm
anteung jeung satia..

          C                Gm
duh jungjunan kembang hareupan
D#              Dm
anjeun.. sagara impian..
Gm
sorot socana..
   Dm
nu teu weuleh ka gambar..
Gm
imut salira..
  E                A
satia nembongan na impenan..

Reff :
 Dm           Gm   C         F
 ringkang salira.. raray salira..
    Bb             Gm  
 ngahudang rasa na jero dada
   A
 kiwari jadi rumpaka cinta..

 D            Gm   C         F
 simpay katresna.. mengket satia..
   Bb                Gm
 anteung kabayang ngotret na dada
   A                Dm   A
 mugi langgeung salamina..

 Dm           Gm   C         F
 ringkang salira.. raray salira..
    Bb             Gm  
 ngahudang rasa na jero dada
   A
 kiwari jadi rumpaka cinta..

 D            Gm   C         F
 simpay katresna.. mengket satia..
   Bb                Gm
 anteung kabayang ngotret na dada
   A                Dm
 mugi langgeung salamina..
   Bb                Gm
 anteung kabayang ngotret na dada
   A                Dm   Bb  Dm
 mugi langgeung salamina..
Facebook
Twitter

Chord Ade Astrid - Rumpaka Cinta

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ade Astrid
  •