Kunci Gitar Aladull - Rekapan Roso Chord Dasar

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm Em-Fm G-Am-Bm-C-G

  C         F        C
mosok iyo roso iki semene gedene..
      C           F        G
mung iso nyawang esemmu awale..
      F                G
rak tau nyongko krungu suaramu
    Em       Am
nggeterke atiku
          Dm           G
nanging saiki ku lan kowe dadi siji..

 C          F            C
aku ngerti ora gampang dalane..
  C         F           G
tapi kudu kuat leh merjuangke..
    F           G
hubungan iki awale akeh
     Em          Am
sing mandang sepele
        Dm          G         C
yen bebareng pasti iso ngelewati..

Reff :
                 F
 senajan sewu rintangan..
           G
 teko ngalangi..
                   Em
 tresnoku karo awakmu sayang
            C
 ra bakal mati..
     A              Dm
 wes tak patri ning ati
               G
 ra bakal keganti
        Dm           G       Fm  C
 enem mei tanggal cintaku bersemi..

Musik : Fm..C..G# Fm G..
        G-Am-Bm Bm-C-Dm G-G
        F G Em Am
        Dm G C..

      C         F          C
ra kroso deweke jalani wis tahun-tahunan..
   C              F        G
ndelik-ndelik nganti dadi omongan..
  F              G           Em   Am
dibanding-bandingke wes dadi panganan..
      Dm                 F        G
isoku bertahan mergo tresnoku tenanan..

Reff :
                 F
 senajan sewu rintangan..
           G
 teko ngalangi..
                   Em
 tresnoku karo awakmu sayang
            C
 ra bakal mati..
     A              Dm
 wes tak patri ning ati
               G
 ra bakal keganti
        Dm           G       Fm
 enem mei tanggal cintaku bersemi..

        -C       F
 senajan sewu rintangan..
           G
 teko ngalangi..
                   Em
 tresnoku karo awakmu sayang
            C
 ra bakal mati..
     A              Dm
 wes tak patri ning ati
               G
 ra bakal keganti
        Dm           G       Fm  C
 enem mei tanggal cintaku bersemi..

   A          Dm                   G
 kowe lan aku bebareng tekan selawase
       Dm       G         C..
 bahagia sejahtera sampai tua..
Facebook
Twitter

Chord Aladull - Rekapan Roso

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Aladull
  •