Kunci Gitar Ecko - Jare Setyo Chord Dasar

Transpose:
Capo ♪ fret 1

 C      G
uwes.. uwes..
 Am           Em
ojo mbok teruske
   F           C
lehmu nglarani atiku
  Dm                  G
jare kowe ngomong tresno
     C
karo aku..

Intro : Dm G C Am
        Dm G C G

   C       G
mbiyen.. kae
  Am           Em
nate ngomong karo aku
    F             C
tresno sayang lan tulusmu
     Dm      G
mung kanggo aku..

   C         G
saiki.. buktine
  Am           Em
kowe mblenjani janjimu
  F         C
lungo tanpo pamit
    Dm    G
ninggalke aku..

      F           G
yowes ben tak lakoni..
        Am              Em
lelakon sing koyo mengkene..
    F         G       C
senajan neng ati loro neng atiku..

Reff :
 F    G
 e..lingo..
         C         -G/B Am   
 janji naliko jaman semono..
         Dm          G
 kowe ngucap janji setyo..
        C
 marang aku..

 F       G
 pa..ribasan..
         C    -G/B Am
 nguyahi banyu segoro..
        F           G
 ora ngiro yen sliramu..
                 C
 keno godho wong liyo..

    F         G          C
 saiki kowe tego ninggal aku..
     F            G       C    G
 jebule kowe mblenjani janjimu..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G   
        F G C -G/B Am
        Dm G C..
        F G C -G/B Am
        F G..

      F           G
yowes ben tak lakoni..
        Am              Em
lelakon sing koyo mengkene..
    F         G       C
senajan neng ati loro neng atiku..

Reff :
 F    G
 e..lingo..
         C         -G/B Am   
 janji naliko jaman semono..
         Dm          G
 kowe ngucap janji setyo..
        C
 marang aku..

 F       G
 pa..ribasan..
         C    -G/B Am
 nguyahi banyu segoro..
        F           G
 ora ngiro yen sliramu..
                 C
 keno godho wong liyo..

    F         G          C
 saiki kowe tego ninggal aku..
     F           G       C    G
 jebule kowe blenjani janjimu..

 F    G
 e..lingo..
         C         -G/B Am   
 janji naliko jaman semono..
         Dm          G
 kowe ngucap janji setyo..
        C
 marang aku..

 F       G
 pa..ribasan..
         C    -G/B Am
 nguyahi banyu segoro..
        F           G
 ora ngiro yen sliramu..
                 C
 keno godho wong liyo..

    F         G          C
 saiki kowe tego ninggal aku..
     F            G       C
 jebule kowe mblenjani janjimu..
     F            G       C
 jebule kowe mblenjani janjimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

 C#     G#
uwes.. uwes..
 A#m          Fm
ojo mbok teruske
   F#          C#
lehmu nglarani atiku
  D#m                 G#
jare kowe ngomong tresno
     C#
karo aku..

Intro : D#m G# C# A#m
        D#m G# C# G#

   C#      G#
mbiyen.. kae
  A#m          Fm
nate ngomong karo aku
    F#            C#
tresno sayang lan tulusmu
     D#m     G#
mung kanggo aku..

   C#        G#
saiki.. buktine
  A#m          Fm
kowe mblenjani janjimu
  F#        C#
lungo tanpo pamit
    D#m   G#
ninggalke aku..

      F#          G#
yowes ben tak lakoni..
        A#m             Fm
lelakon sing koyo mengkene..
    F#        G#      C#
senajan neng ati loro neng atiku..

Reff :
 F#   G#
 e..lingo..
         C#       -G#/C A#m  
 janji naliko jaman semono..
         D#m         G#
 kowe ngucap janji setyo..
        C#
 marang aku..

 F#      G#
 pa..ribasan..
         C#  -G#/C A#m
 nguyahi banyu segoro..
        F#          G#
 ora ngiro yen sliramu..
                 C#
 keno godho wong liyo..

    F#        G#         C#
 saiki kowe tego ninggal aku..
     F#           G#      C#   G#
 jebule kowe mblenjani janjimu..

Musik : C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G#..
        F# G# C# -G#/C A#m
        D#m G# C#..
        F# G# C# -G#/C A#m
        F# G#..

      F#          G#
yowes ben tak lakoni..
        A#m             Fm
lelakon sing koyo mengkene..
    F#        G#      C#
senajan neng ati loro neng atiku..

Reff :
 F#   G#
 e..lingo..
         C#       -G#/C A#m  
 janji naliko jaman semono..
         D#m         G#
 kowe ngucap janji setyo..
        C#
 marang aku..

 F#      G#
 pa..ribasan..
         C#  -G#/C A#m
 nguyahi banyu segoro..
        F#          G#
 ora ngiro yen sliramu..
                 C#
 keno godho wong liyo..

    F#        G#         C#
 saiki kowe tego ninggal aku..
     F#          G#      C#   G#
 jebule kowe blenjani janjimu..

 F#   G#
 e..lingo..
         C#       -G#/C A#m  
 janji naliko jaman semono..
         D#m         G#
 kowe ngucap janji setyo..
        C#
 marang aku..

 F#      G#
 pa..ribasan..
         C#  -G#/C A#m
 nguyahi banyu segoro..
        F#          G#
 ora ngiro yen sliramu..
                 C#
 keno godho wong liyo..

    F#        G#         C#
 saiki kowe tego ninggal aku..
     F#           G#      C#
 jebule kowe mblenjani janjimu..
     F#           G#      C#
 jebule kowe mblenjani janjimu..
Facebook
Twitter

Chord Ecko - Jare Setyo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ecko Regent's
  •