Kunci Gitar Dhimas Tedjo - Tresnaku Ambyar Chord Dasar

Transpose:
Intro : Am..Em..F G F Am

        Am
biyen kowe kondo tresno karo aku..
        Em
biyen kowe kondo sayang karo aku..
     G                 F
gawe bungah atiku gawe tentrem atiku
     G                   Am
awan wengi tansah katon esemmu..

     Am
nyatane saiki kowe wis lali..
    Em
naliko loro sopo sing ngancani..
      G
opo maneh salam sayang
      F
opo maneh kata rindu
     G            Am
aruh-aruh wae wis ra butuh..

Int. Dm G Am

Reff :
      A                     Dm
 koyo sego kucing ilang karete..
        G                   C
 ambyar saiki sing tak rasa'ake..

 Int. Dm  Am

       A                     Dm
 tresnamu mung manis ono ing lambe..
       G                      C
 ilang tanpo pamit sak kepenake..

   Dm          Am
 lali lali.. sopo sing ngancani..
     F        E       Am
 naliko dalan kebak watu lan eri..

Musik : Am..Em..F G F Am
        Am..Em..F G F Am

        Am
biyen kowe kondo tresno karo aku..
        Em
biyen kowe kondo sayang karo aku..
     G                 F
gawe bungah atiku gawe tentrem atiku
     G                   Am
awan wengi tansah katon esemmu..

     Am
nyatane saiki kowe wis lali..
    Em
naliko loro sopo sing ngancani..
      G
opo maneh salam sayang
      F
opo maneh kata rindu
     G            Am
aruh-aruh wae wis ra butuh..

Int. Dm G Am

Reff :
      A                     Dm
 koyo sego kucing ilang karete..
        G                   C
 ambyar saiki sing tak rasa'ake..

 Int. Dm Am

       A                     Dm
 tresnamu mung manis ono ing lambe..
       G                   C
 ilang tanpo pamit sak kepenake..

   Dm          Am
 lali lali.. sopo sing ngancani..
     F        E          Am
 naliko dalan kebak watu lan eri..
   Dm          Am
 lali lali.. sopo sing ngancani..
     F        E          Am
 naliko dalan kebak watu lan eri..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm..Dm..D# F D# Gm

        Gm
biyen kowe kondo tresno karo aku..
        Dm
biyen kowe kondo sayang karo aku..
     F                 D#
gawe bungah atiku gawe tentrem atiku
     F                   Gm
awan wengi tansah katon esemmu..

     Gm
nyatane saiki kowe wis lali..
    Dm
naliko loro sopo sing ngancani..
      F
opo maneh salam sayang
      D#
opo maneh kata rindu
     F            Gm
aruh-aruh wae wis ra butuh..

Int. Cm F Gm

Reff :
      G                     Cm
 koyo sego kucing ilang karete..
        F                   Bb
 ambyar saiki sing tak rasa'ake..

 Int. Cm Gm

       G                     Cm
 tresnamu mung manis ono ing lambe..
       F                      Bb
 ilang tanpo pamit sak kepenake..

   Cm          Gm
 lali lali.. sopo sing ngancani..
     D#       D       Gm
 naliko dalan kebak watu lan eri..

Musik : Gm..Dm..D# F D# Gm
        Gm..Dm..D# F D# Gm

        Gm
biyen kowe kondo tresno karo aku..
        Dm
biyen kowe kondo sayang karo aku..
     F                 D#
gawe bungah atiku gawe tentrem atiku
     F                   Gm
awan wengi tansah katon esemmu..

     Gm
nyatane saiki kowe wis lali..
    Dm
naliko loro sopo sing ngancani..
      F
opo maneh salam sayang
      D#
opo maneh kata rindu
     F            Gm
aruh-aruh wae wis ra butuh..

Int. Cm F Gm

Reff :
      G                     Cm
 koyo sego kucing ilang karete..
        F                   Bb
 ambyar saiki sing tak rasa'ake..

 Int. Cm Gm

       G                     Cm
 tresnamu mung manis ono ing lambe..
       F                   Bb
 ilang tanpo pamit sak kepenake..

   Cm          Gm
 lali lali.. sopo sing ngancani..
     D#       D          Gm
 naliko dalan kebak watu lan eri..
   Cm          Gm
 lali lali.. sopo sing ngancani..
     D#       D          Gm
 naliko dalan kebak watu lan eri..
Facebook
Twitter

Chord Dhimas Tedjo - Tresnaku Ambyar


Lihat semua :
  • Chord Dhimas Tedjo
  •