Kunci Gitar Agus Panuntun feat. Dhimas Tedjo - Bondho Ndonyo

Transpose:
Intro : Am
        Dm E Am..

Am        E         Am
 pancen kahananku koyo ngene..
Dm    G            C
 lagi ning ngisor uripe..
Dm     G
 koyo uwit ringin..
C          Am
 sing terombang ambing..
  Dm         E            Am
gedene angin nanging ra sumingkir..

Am         E             Am
 bondho ndonyo pancen ra digowo..
Dm        G            C
 suk nek uwis ilang nyowo..
Dm         G
 nanging kudu mlaku..
C            Am
 golek nggo anak putu..
    Dm            E
suk nek wis ditinggal
          Am
ning alam sing bedo..

E
ben aku ra peduli..
        Am
kahanan lelakon uripku iki..
E
sing penting teteg ati
                Am
ndedonga marang Gusti..

Reff :
                      Dm
 senajan susah tetep aku ora lengah..
 G               C
  kerep diece bakal aku buktekke..
 E                   Am
 rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar..
   Dm        E         Am
 raono sing abadi ning ndonyo iki..

Musik :  Am E Am..
         Dm G C..
         Dm..Am..F E Am..

E
ben aku ra peduli..
        Am
kahanan lelakon uripku iki..
E
sing penting teteg ati
                Am
ndedonga marang Gusti..

Reff :
                      Dm
 senajan susah tetep aku ora lengah..
 G               C
  kerep diece bakal aku buktekke..
 E                   Am
 rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar..
   Dm        E         Am
 raono sing abadi ning ndonyo iki..

                      Dm
 senajan susah tetep aku ora lengah..
 G               C
  kerep diece bakal aku buktekke..
 E                   Am
 rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar..
   Dm        E         Am
 raono sing abadi ning ndonyo iki..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m 
        Bm C# F#m..

F#m       C#        F#m
 pancen kahananku koyo ngene..
Bm    E            A
 lagi ning ngisor uripe..
Bm     E
 koyo uwit ringin..
A          F#m
 sing terombang ambing..
  Bm         C#           F#m
gedene angin nanging ra sumingkir..

F#m        C#            F#m
 bondho ndonyo pancen ra digowo..
Bm        E            A
 suk nek uwis ilang nyowo..
Bm         E
 nanging kudu mlaku..
A            F#m
 golek nggo anak putu..
    Bm            C#
suk nek wis ditinggal
          F#m
ning alam sing bedo..

C#
ben aku ra peduli..
        F#m
kahanan lelakon uripku iki..
C#
sing penting teteg ati
               F#m
ndedonga marang Gusti..

Reff :
                      Bm
 senajan susah tetep aku ora lengah..
 E               A
  kerep diece bakal aku buktekke..
 C#                  F#m
 rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar..
   Bm        C#        F#m
 raono sing abadi ning ndonyo iki..

Musik :  F#m C# F#m..
         Bm E A..
         Bm..F#m..D C# F#m..

C#
ben aku ra peduli..
        F#m
kahanan lelakon uripku iki..
C#
sing penting teteg ati
               F#m
ndedonga marang Gusti..

Reff :
                      Bm
 senajan susah tetep aku ora lengah..
 E               A
  kerep diece bakal aku buktekke..
 C#                  F#m
 rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar..
   Bm        C#        F#m
 raono sing abadi ning ndonyo iki..

                      Bm
 senajan susah tetep aku ora lengah..
 E               A
  kerep diece bakal aku buktekke..
 C#                  F#m
 rodo kui berputar cobo kabeh tok nalar..
   Bm        C#        F#m
 raono sing abadi ning ndonyo iki..
Facebook
Twitter

Chord Agus Panuntun feat. Dhimas Tedjo - Bondho Ndonyo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Agus Panuntun
  • Chord Dhimas Tedjo
  •