Kunci Gitar Denis Farasya - Penawar Atiku Chord Dasar

Transpose:
Capo fret 5

Intro : Am..Em..Dm..F G..

  Am                 Em
setahun lawase.. aku ngenteni kowe..
  Dm                F         G
jebule dirimu.. ninggalke awakku..
Am                    Em
 perih atiku.. ra ono sing biso nambani..
     Dm               F      G
mung cuman awakmu.. penawar atiku..

Dm              G
 mung tibakne kowe..
               C
malah ninggal aku..
              Am             Dm
rabi karo liyane.. nangis atiku..
               E
mbayangke sliramu..

Reff :
   Am                Dm
 sayang.. opo kowe lali..
               G
 yen tresnoku iki..
                   C    E
 tetep setyo ngenteni kowe..

   Am               Dm
 sayang.. masio dirimu..
               G
 mengko dadi dudo..
                Am
 aku ikhlas nerimo..

Musik : Am..Dm..G..C E
        Am..Dm..G..Am..

  Am                 Em
setahun lawase.. aku ngenteni kowe..
  Dm                F         G
jebule dirimu.. ninggalke awakku..
Am                    Em
 perih atiku.. ra ono sing biso nambani..
     Dm               F      G
mung cuman awakmu.. penawar atiku..

Dm              G
 mung tibakne kowe..
               C
malah ninggal aku..
              Am             Dm
rabi karo liyane.. nangis atiku..
               E
mbayangke sliramu..

Reff :
   Am                Dm
 sayang.. opo kowe lali..
               G
 yen tresnoku iki..
                   C    E
 tetep setyo ngenteni kowe..

   Am               Dm
 sayang.. masio dirimu..
               G
 mengko dadi dudo..
                Am
 aku ikhlas nerimo..

   Am                Dm
 sayang.. opo kowe lali..
               G
 yen tresnoku iki..
                   C    E
 tetep setyo ngenteni kowe..

   Am               Dm
 sayang.. masio dirimu..
               G
 mengko dadi dudo..
                Am
 aku ikhlas nerimo..
 Dm G          Am
    ikhlas nerimo..
 Dm G          Am
    ikhlas nerimo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Am..Gm..Bb C..

  Dm                 Am
setahun lawase.. aku ngenteni kowe..
  Gm                Bb        C
jebule dirimu.. ninggalke awakku..
Dm                    Am
 perih atiku.. ra ono sing biso nambani..
     Gm               Bb     C
mung cuman awakmu.. penawar atiku..

Gm              C
 mung tibakne kowe..
               F
malah ninggal aku..
              Dm             Gm
rabi karo liyane.. nangis atiku..
               A
mbayangke sliramu..

Reff :
   Dm                Gm
 sayang.. opo kowe lali..
               C
 yen tresnoku iki..
                   F    A
 tetep setyo ngenteni kowe..

   Dm               Gm
 sayang.. masio dirimu..
               C
 mengko dadi dudo..
                Dm
 aku ikhlas nerimo..

Musik : Dm..Gm..C..F A
        Dm..Gm..C..Dm..

  Dm                 Am
setahun lawase.. aku ngenteni kowe..
  Gm                Bb        C
jebule dirimu.. ninggalke awakku..
Dm                    Am
 perih atiku.. ra ono sing biso nambani..
     Gm               Bb     C
mung cuman awakmu.. penawar atiku..

Gm              C
 mung tibakne kowe..
               F
malah ninggal aku..
              Dm             Gm
rabi karo liyane.. nangis atiku..
               A
mbayangke sliramu..

Reff :
   Dm                Gm
 sayang.. opo kowe lali..
               C
 yen tresnoku iki..
                   F    A
 tetep setyo ngenteni kowe..

   Dm               Gm
 sayang.. masio dirimu..
               C
 mengko dadi dudo..
                Dm
 aku ikhlas nerimo..

   Dm                Gm
 sayang.. opo kowe lali..
               C
 yen tresnoku iki..
                   F    A
 tetep setyo ngenteni kowe..

   Dm               Gm
 sayang.. masio dirimu..
               C
 mengko dadi dudo..
                Dm
 aku ikhlas nerimo..
 Gm C          Dm
    ikhlas nerimo..
 Gm C          Dm
    ikhlas nerimo..
Facebook
Twitter

Chord Denis Farasya - Penawar Atiku


Lihat semua :
  • Chord Denis Farasya
  •