Kunci Gitar Denis Farasya - Mantan Kelaran

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : Am Em F C
        Dm Am F E..
        Am Em F C
        Dm Am F -G Am..

Am
opo kowe ra eling..
G              Am
karo aku mantanmu..
F            G             C
sejatine aku seh tresno sliramu..
   Dm
anggonmu medotke tresno..
 Am
amergo ono wong liyo..
      F      G           Am     E
remuk atiku ajur mumur dadi awu..

Am
opo kowe ra eling..
G                 Am
marang janji-janjimu..
Dm                   G
sing bakal setyo nganti
         C
putih rambutku..
Dm
nanging nyatane kowe
    Am
ngenteni sumpah setyoku
   F             G            Am
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Reff :
       Am           Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F                 C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm           Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F                  E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am                  Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F                 C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm             Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F             G          Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

Musik : Am Em F C
        Dm Am F E..
        Am Em F C
        Dm Am F -G Am..

Am
opo kowe ra eling..
G                 Am
marang janji-janjimu..
Dm                   G
sing bakal setyo nganti
         C
putih rambutku..
Dm
nanging nyatane kowe
    Am
ngenteni sumpah setyoku
   F             G            Am
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Reff :
       Am           Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F                 C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm           Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F                  E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am                  Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F                 C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm             Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F             G          Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

       Am           Em
 remuk batinku ajur atiku..
   F                 C
 kowe milih tresno liyane..
            Dm           Am
 ning mripatku aku weruh dewe..
           F                  E
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Am                  Em
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  F                 C
 isih gedo roso tresnoku..
           Dm             Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F             G          Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..
           Dm             Am
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      F             G        Am
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Gm G# D#
        Fm Cm G# G..
        Cm Gm G# D#
        Fm Cm G# -Bb Cm..

Cm
opo kowe ra eling..
Bb             Cm
karo aku mantanmu..
G#           Bb            D#
sejatine aku seh tresno sliramu..
   Fm
anggonmu medotke tresno..
 Cm
amergo ono wong liyo..
      G#     Bb          Cm     G
remuk atiku ajur mumur dadi awu..

Cm
opo kowe ra eling..
Bb                Cm
marang janji-janjimu..
Fm                   Bb
sing bakal setyo nganti
         D#
putih rambutku..
Fm
nanging nyatane kowe
    Cm
ngenteni sumpah setyoku
   G#            Bb           Cm
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Reff :
       Cm           Gm
 remuk batinku ajur atiku..
   G#                D#
 kowe milih tresno liyane..
            Fm           Cm
 ning mripatku aku weruh dewe..
           G#                 G
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Cm                  Gm
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  G#                D#
 isih gedo roso tresnoku..
           Fm             Cm
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      G#            Bb         Cm
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

Musik : Cm Gm G# D#
        Fm Cm G# G..
        Cm Gm G# D#
        Fm Cm G# -Bb Cm..

Cm
opo kowe ra eling..
Bb                Cm
marang janji-janjimu..
Fm                   Bb
sing bakal setyo nganti
         D#
putih rambutku..
Fm
nanging nyatane kowe
    Cm
ngenteni sumpah setyoku
   G#            Bb           Cm
agawe gelo tresnomu ninggal tatu..

Reff :
       Cm           Gm
 remuk batinku ajur atiku..
   G#                D#
 kowe milih tresno liyane..
            Fm           Cm
 ning mripatku aku weruh dewe..
           G#                 G
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Cm                  Gm
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  G#                D#
 isih gedo roso tresnoku..
           Fm             Cm
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      G#            Bb         Cm
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..

       Cm           Gm
 remuk batinku ajur atiku..
   G#                D#
 kowe milih tresno liyane..
            Fm           Cm
 ning mripatku aku weruh dewe..
           G#                 G
 kowe nggandeng tangan karo liyane..

         Cm                  Gm
 senajan wes mantan sing tau kelaran..
  G#                D#
 isih gedo roso tresnoku..
           Fm             Cm
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      G#            Bb         Cm
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..
           Fm             Cm
 ra bakal iso nduweni tresnomu..
      G#            Bb       Cm
 aku iseh nduwe tresno njero dungoku..
Facebook
Twitter

Chord Denis Farasya - Mantan Kelaran

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Denis Farasya
  •