Kunci Gitar Ngatmombilung - Pingal

Transpose:
"Pingal" atau menurut Ngatmombilung
yaitu berarti "Ilang". 
Berdasar dari Huruf Hanacaraka 
diturunkan kebawah 3 kali.

Intro : F G Em A Dm..G..C.. C F piye.. sing njelaske karo wong tuo.. G C wis nglakoni tekan semene.. G/B A Dm nek akhire bakal bubar pisahan.. G C kowe kegudo tresno karo wong liyo.. C F ngelali.. kowe sing tau omong dewe.. G C nglakoni tresno tekan tuo.. G/B A Dm ora ngeliyo mung aku ning atimu.. G C nanging saiki atimu ono wong liyo.. F G ibarat esuk mendung.. Em A Dm awan aku kudanan.. G sore mbok larani.. C mbengi tak tangisi.. Reff : F G mung iso mbayangke.. kabeh kenangan.. Em kowe tak boncengke.. A turut dalan kekepan kudanan Dm G saiki nyatane.. kowe malah milih.. C C7 dikekep wong liyo.. F G opo kowe ra kroso.. abot'e atiku.. Em kudu kelangan.. A wong sing paling tak tresnani.. Dm G ra jenak dolan.. ra doyan mangan.. C nek ra mbok dulang.. Musik : F G Am.. F G C.. F G ibarat esuk mendung.. Em A Dm awan aku kudanan.. G sore mbok larani.. C C7 mbengi tak tangisi.. Reff : F G mung iso mbayangke.. kabeh kenangan.. Em kowe tak boncengke.. A turut dalan kekepan kudanan Dm G saiki nyatane.. kowe malah milih.. C C7 dikekep wong liyo.. F G opo kowe ra kroso.. abot'e atiku.. Em kudu kelangan.. A wong sing paling tak tresnani.. Dm G ra jenak dolan.. ra doyan mangan.. F Fm C nek ora mbok dulang.. Dm G ra jenak dolan.. ra doyan mangan.. F Fm C nek ora mbok dulang.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : C D Bm E Am..D..G.. G C piye.. sing njelaske karo wong tuo.. D G wis nglakoni tekan semene.. D/F# E Am nek akhire bakal bubar pisahan.. D G kowe kegudo tresno karo wong liyo.. G C ngelali.. kowe sing tau omong dewe.. D G nglakoni tresno tekan tuo.. D/F# E Am ora ngeliyo mung aku ning atimu.. D G nanging saiki atimu ono wong liyo.. C D ibarat esuk mendung.. Bm E Am awan aku kudanan.. D sore mbok larani.. G mbengi tak tangisi.. Reff : C D mung iso mbayangke.. kabeh kenangan.. Bm kowe tak boncengke.. E turut dalan kekepan kudanan Am D saiki nyatane.. kowe malah milih.. G G7 dikekep wong liyo.. C D opo kowe ra kroso.. abot'e atiku.. Bm kudu kelangan.. E wong sing paling tak tresnani.. Am D ra jenak dolan.. ra doyan mangan.. G nek ra mbok dulang.. Musik : C D Em.. C D G.. C D ibarat esuk mendung.. Bm E Am awan aku kudanan.. D sore mbok larani.. G G7 mbengi tak tangisi.. Reff : C D mung iso mbayangke.. kabeh kenangan.. Bm kowe tak boncengke.. E turut dalan kekepan kudanan Am D saiki nyatane.. kowe malah milih.. G G7 dikekep wong liyo.. C D opo kowe ra kroso.. abot'e atiku.. Bm kudu kelangan.. E wong sing paling tak tresnani.. Am D ra jenak dolan.. ra doyan mangan.. C Cm G nek ora mbok dulang.. Am D ra jenak dolan.. ra doyan mangan.. C Cm G nek ora mbok dulang..
Facebook
Twitter

Chord Ngatmombilung - Pingal


Lihat semua :
  • Chord Ngatmombilung
  •