Kunci Gitar Riedho Nuno - Atiku Ajur

Transpose:
Intro : F G Em A
        Dm G C..

C                    Am
pertama kenal aku ro sliramu..
Dm                       G
pengen ne atiku langsung nduweni..
Em                        Am
mbayangke aku nyanding ro awakmu..
  Dm          G            C
nanging aku durung tau ngerti..

   C                       Am
nyedaki awakmu sing durung tak kenali..
  Dm                 G
soyo gawe ati iki tambah jeru..
    Em                  Am
tak mantepke roso ning ati iki..
    Dm         G          C
ora kesuen koe tak jak mlaku..

Reff :
              F                   G
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Em                A
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Dm               G
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     C
 ngulatke tingkah lakumu..

             F                  G
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Em               A
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Dm                  G
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..

Musik : F G Em A
        Dm G C..

    Em
senadyan koyo ngene..
       Am
aku mlaku saktekane..
      F
tresnaku yo mung koe..
    G
ojo tok sepeleke.. hee..

Reff :
              F                   G
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Em                A
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Dm               G
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     C
 ngulatke tingkah lakumu..

             F                  G
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Em               A
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Dm                  G
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..
 A               Dm                  G
  mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   C
 cukup tak golek liyane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm E
        Am D G..

G                    Em
pertama kenal aku ro sliramu..
Am                       D
pengen ne atiku langsung nduweni..
Bm                        Em
mbayangke aku nyanding ro awakmu..
  Am          D            G
nanging aku durung tau ngerti..

   G                       Em
nyedaki awakmu sing durung tak kenali..
  Am                 D
soyo gawe ati iki tambah jeru..
    Bm                  Em
tak mantepke roso ning ati iki..
    Am         D          G
ora kesuen koe tak jak mlaku..

Reff :
              C                   D
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Bm                E
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Am               D
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     G
 ngulatke tingkah lakumu..

             C                  D
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Bm               E
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Am                  D
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   G
 cukup tak golek liyane..

Musik : C D Bm E
        Am D G..

    Bm
senadyan koyo ngene..
       Em
aku mlaku saktekane..
      C
tresnaku yo mung koe..
    D
ojo tok sepeleke.. hee..

Reff :
              C                   D
 jebul atiku ajur.. sewulan kepungkur..
            Bm                E
 nyanding koe.. sing raisoh diatur..
          Am               D
 saiki atiku.. malah dadi ajur..
                     G
 ngulatke tingkah lakumu..

             C                  D
 saiki wis ceto.. uripku wis mulyo..
                 Bm               E
 timbang mikir koe.. atiku soyo loro..
                Am                  D
 mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   G
 cukup tak golek liyane..
 E               Am                  D
  mending uwis wae.. ora tak perjuangke..
                   G
 cukup tak golek liyane..
Facebook
Twitter

Chord Riedho Nuno - Atiku Ajur

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Riedho Nuno
  •