Kunci Gitar Dewa Kipli - Kadung Gelo

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G/B Am Em
        F C Dm G C..

C
ing wengi iki..
    Am      Em
cerito diawiti..
  F        C
pisan.. nyawang kowe..
        Dm       G
gandeng karo liyane..

C
nibo tangi aku..
     Am           Em
berjuang nggo awakmu..
  F              C
roso.. sing kependem iki..
       Dm       G
amprih iso kebukti..

     Am     Em
nyatane.. kowe tego..
     F         C
ning ngarepe moto..
 Am         Em
aku.. kudu iso lilo..
          F
nyawang kowe gandeng..
            G
karo wong liyo..

Reff :
        Am           Em
 njaluk tulung lungo'o ..
       F          C
 sing adoh ko uripku..
        Am         Em
 njaluk tulung sadaro..
       F 
 aku rabakal mbaleni..
            G             C
 crito sing natoni ati.. iki..

Musik : Am Em F C
        Am Em F..G..C..

C
ing wengi iki..
    Am      Em
cerito diawiti..
  F        C
pisan.. nyawang kowe..
        Dm       G
gandeng karo liyane..

C
nibo tangi aku..
     Am           Em
berjuang nggo awakmu..
  F              C
roso.. sing kependem iki..
       Dm       G
amprih iso kebukti..

     Am     Em
nyatane.. kowe tego..
     F         C
ning ngarepe moto..
 Am         Em
aku.. kudu iso lilo..
          F
nyawang kowe gandeng..
            G
karo wong liyo..

Reff :
        Am           Em
 njaluk tulung lungo'o ..
       F          C
 sing adoh ko uripku..
        Am         Em
 njaluk tulung sadaro..
       F 
 aku rabakal mbaleni..
            G             C
 crito sing natoni ati.. iki..

        Am           Em
 njaluk tulung lungo'o ..
       F          C
 sing adoh ko uripku..
        Am         Em
 njaluk tulung sadaro..
       F 
 aku rabakal mbaleni..
            G             C
 crito sing natoni ati.. iki..

        Am           Em
 njaluk tulung lungo'o ..
       F          C
 sing adoh ko uripku..
        Am         Em
 njaluk tulung sadaro..
       F 
 aku rabakal mbaleni..
            G             C
 crito sing natoni ati.. iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A/C# Bm F#m
        G D Em A D..

D
ing wengi iki..
    Bm      F#m
cerito diawiti..
  G        D
pisan.. nyawang kowe..
        Em       A
gandeng karo liyane..

D
nibo tangi aku..
     Bm           F#m
berjuang nggo awakmu..
  G              D
roso.. sing kependem iki..
       Em       A
amprih iso kebukti..

     Bm     F#m
nyatane.. kowe tego..
     G         D
ning ngarepe moto..
 Bm         F#m
aku.. kudu iso lilo..
          G
nyawang kowe gandeng..
            A
karo wong liyo..

Reff :
        Bm           F#m
 njaluk tulung lungo'o ..
       G          D
 sing adoh ko uripku..
        Bm         F#m
 njaluk tulung sadaro..
       G 
 aku rabakal mbaleni..
            A             D
 crito sing natoni ati.. iki..

Musik : Bm F#m G D
        Bm F#m G..A..D..

D
ing wengi iki..
    Bm      F#m
cerito diawiti..
  G        D
pisan.. nyawang kowe..
        Em       A
gandeng karo liyane..

D
nibo tangi aku..
     Bm           F#m
berjuang nggo awakmu..
  G              D
roso.. sing kependem iki..
       Em       A
amprih iso kebukti..

     Bm     F#m
nyatane.. kowe tego..
     G         D
ning ngarepe moto..
 Bm         F#m
aku.. kudu iso lilo..
          G
nyawang kowe gandeng..
            A
karo wong liyo..

Reff :
        Bm           F#m
 njaluk tulung lungo'o ..
       G          D
 sing adoh ko uripku..
        Bm         F#m
 njaluk tulung sadaro..
       G 
 aku rabakal mbaleni..
            A             D
 crito sing natoni ati.. iki..

        Bm           F#m
 njaluk tulung lungo'o ..
       G          D
 sing adoh ko uripku..
        Bm         F#m
 njaluk tulung sadaro..
       G 
 aku rabakal mbaleni..
            A             D
 crito sing natoni ati.. iki..

        Bm           F#m
 njaluk tulung lungo'o ..
       G          D
 sing adoh ko uripku..
        Bm         F#m
 njaluk tulung sadaro..
       G 
 aku rabakal mbaleni..
            A             D
 crito sing natoni ati.. iki..
Facebook
Twitter

Chord Dewa Kipli - Kadung Gelo


Lihat semua :
  • Chord Dewa Kipli
  •