Kunci Gitar Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni

Transpose:
Capo ♪ fret 2

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

Intro : C F Dm G
        Em A F G..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G       
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
         C                     F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G                 C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F                    G
 roso kangenku marang sliramu..

        C                  F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G                  C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G         C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

Musik : C F Dm G
        Em A F G
        C F Dm G
        Em A F -G C

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
         C                     F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G                 C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F                    G
 roso kangenku marang sliramu..

        C                  F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G                  C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G         C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

         C                     F
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        G                 C
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Am
 senadyan sak klerepan..
        Dm
 keneng tak gawe tombo..
      F                    G
 roso kangenku marang sliramu..

        C                  F
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         G                  C
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Am
 aku tansah ngenteni..
      Dm
 isuk sore awan bengi..
        F         -G         C
 langit bumi nyakseni tresno iki..

   C                   F
sakja..ne kowe nyang endi..
      Dm                    G
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    Em                  A
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    F                        G
jarene bakal ngancani sampek mati..

 C                     F
uwis.. pirang pirang sasi..
     Dm                      G
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     Em                   A
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   F                    G
otomatis aku tansah ngenteni..

Outro : C F Dm G
        Em A F -G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

   D                   G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

Intro : D G Em A
        F#m B G A..

 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                  B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G                    A       
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
         D                     G
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        A                 D
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Bm
 senadyan sak klerepan..
        Em
 keneng tak gawe tombo..
      G                    A
 roso kangenku marang sliramu..

        D                  G
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         A                  D
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Bm
 aku tansah ngenteni..
      Em
 isuk sore awan bengi..
        G         -A         D
 langit bumi nyakseni tresno iki..

Musik : D G Em A
        F#m B G A
        D G Em A
        F#m B G -A D

   D                   G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                  B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G                    A
otomatis aku tansah ngenteni..

Reff :
         D                     G
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        A                 D
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Bm
 senadyan sak klerepan..
        Em
 keneng tak gawe tombo..
      G                    A
 roso kangenku marang sliramu..

        D                  G
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         A                  D
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Bm
 aku tansah ngenteni..
      Em
 isuk sore awan bengi..
        G         -A         D
 langit bumi nyakseni tresno iki..

         D                     G
 panyuwunku mung siji pingin ketemu..
        A                 D
 aku rindu dekik esem guyumu..
     Bm
 senadyan sak klerepan..
        Em
 keneng tak gawe tombo..
      G                    A
 roso kangenku marang sliramu..

        D                  G
 pengarepanku jodo karo sliramu..
         A                  D
 mugo Gusti ngabulno dungo iki..
     Bm
 aku tansah ngenteni..
      Em
 isuk sore awan bengi..
        G         -A         D
 langit bumi nyakseni tresno iki..

   D                   G
sakja..ne kowe nyang endi..
      Em                    A
tak enten enteni kowe ra ngabari..
    F#m                 B
opo wes pancen lali naliko duwe janji
    G                        A
jarene bakal ngancani sampek mati..

 D                     G
uwis.. pirang pirang sasi..
     Em                      A
kowe moro moro ngilang ra ngabari..
     F#m                  B
dungoku amung siji kowe iseh sehati
   G                    A
otomatis aku tansah ngenteni..

Outro : D G Em A
        F#m B G -A D..
Facebook
Twitter

Chord Cici Ranita - Langit Bumi Nyakseni


Lihat semua :
  • Chord Cici Ranita
  •