Kunci Gitar Cici Ranita - Tenanono Aku

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

 C      G/B          Am   G
opo.. salahku ka..ro kowe..
  F       Em          Dm      G
kabeh.. jalukmu wis.. tak turuti..
       Em               Am
seuompomo.. ono salah kurangku..
        Dm
ngertenono sitik wae
        G
ojo nganti ninggal aku..

    F      G         Am
sayangen.. sayangen aku..
   F     G     C
ilingo.. perjuanganku..

Reff :
  F        G         Em  A
 aku.. tresno karo kowe..
    Dm    G
 perco..yoku wes tak
    C
 wehne dinggo kowe..

   F     G
 rega..nono nek ku
   Em         A
 tenanan karo kowe
         Dm
 ojo nganti kowe
 G            C
 tego ninggal aku..

Musik : F G Em A
        Dm G C..
        F G Em A
        Dm G C..

 C      G/B          Am   G
opo.. salahku ka..ro kowe..
  F       Em          Dm      G
kabeh.. jalukmu wis.. tak turuti..
       Em               Am
seuompomo.. ono salah kurangku..
        Dm
ngertenono sitik wae
        G
ojo nganti ninggal aku..

    F      G         Am
sayangen.. sayangen aku..
   F     G     C
ilingo.. perjuanganku..

Reff :
  F        G         Em  A
 aku.. tresno karo kowe..
    Dm    G
 perco..yoku wes tak
    C
 wehne dinggo kowe..

   F     G
 rega..nono nek ku
   Em         A
 tenanan karo kowe
         Dm
 ojo nganti kowe
 G            C
 tego ninggal aku..

  F        G         Em  A
 aku.. tresno karo kowe..
    Dm    G
 perco..yoku wes tak
    C
 wehne dinggo kowe..

   F     G
 rega..nono nek ku
   Em         A
 tenanan karo kowe
         Dm
 ojo nganti kowe
 G            C
 tego ninggal aku..
         F
 ojo nganti kowe
 G            F  G C
 tego ninggal aku..
Facebook
Twitter

Chord Cici Ranita - Tenanono Aku


Lihat semua :
  • Chord Cici Ranita
  •