Kunci Gitar Vita Alvia - Walesan Katresnan (Jawaban Cinta)

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Am G F G
        Am G F G

             C                   G
suwe tak enteni walesan katresnanmu..
              F      G             Am
sawise ping piro aku kondo "I Love You"..
              C                         G
ku ngerti awakmu tansah acuh marang awakku..
           F       G            Am
setiap ketemu kowe meneng lan bisu..

Reff :
       C               G
 ra perlu mbok raguke aku..
              F
 percoyo ohh aku..
               G
 tresnaku mung kanggo awakmu..

     C                      G
 aku tansah sabar lan ngenteni..
             F
 walesan awakmu..
              G
 kandakno yen tresnamu
                 C
 mung kanggo awakku..
 
 Am              Em                F
 ngerti oh maksudku.. ku merindukanmu..
               G
 tansah pingin bareng awakmu..
 Am              Em                 F
 koe kadangan atiku.. ing setiap wektu..
           G                       C
 mung sliramu sing ono nang pikiranku..

Musik : Am... Am...

             C                   G
suwe tak enteni walesan katresnanmu..
              F      G             Am
sawise ping piro aku kondo "I Love You"..
              C                         G
ku ngerti awakmu tansah acuh marang awakku..
           F       G            Am
setiap ketemu kowe meneng lan bisu..

Reff :
       C               G
 ra perlu mbok raguke aku..
              F
 percoyo ohh aku..
               G
 tresnaku mung kanggo awakmu..

     C                      G
 aku tansah sabar lan ngenteni..
             F
 walesan awakmu..
              G
 kandakno yen tresnamu
                 C
 mung kanggo awakku..
 
 Am              Em                F
 ngerti oh maksudku.. ku merindukanmu..
               G
 tansah pingin bareng awakmu..
 Am              Em                 F
 koe kadangan atiku.. ing setiap wektu..
           G                       C
 mung sliramu sing ono nang pikiranku..

Outro : Am... Am...

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm C Bb C
        Dm C Bb C

             F                   C
suwe tak enteni walesan katresnanmu..
              Bb     C             Dm
sawise ping piro aku kondo "I Love You"..
              F                         C
ku ngerti awakmu tansah acuh marang awakku..
           Bb      C            Dm
setiap ketemu kowe meneng lan bisu..

Reff :
       F               C
 ra perlu mbok raguke aku..
              Bb
 percoyo ohh aku..
               C
 tresnaku mung kanggo awakmu..

     F                      C
 aku tansah sabar lan ngenteni..
             Bb
 walesan awakmu..
              C
 kandakno yen tresnamu
                 F
 mung kanggo awakku..
 
 Dm              Am                Bb
 ngerti oh maksudku.. ku merindukanmu..
               C
 tansah pingin bareng awakmu..
 Dm              Am                 Bb
 koe kadangan atiku.. ing setiap wektu..
           C                       F
 mung sliramu sing ono nang pikiranku..

Musik : Dm... Dm...

             F                   C
suwe tak enteni walesan katresnanmu..
              Bb     C             Dm
sawise ping piro aku kondo "I Love You"..
              F                         C
ku ngerti awakmu tansah acuh marang awakku..
           Bb      C            Dm
setiap ketemu kowe meneng lan bisu..

Reff :
       F               C
 ra perlu mbok raguke aku..
              Bb
 percoyo ohh aku..
               C
 tresnaku mung kanggo awakmu..

     F                      C
 aku tansah sabar lan ngenteni..
             Bb
 walesan awakmu..
              C
 kandakno yen tresnamu
                 F
 mung kanggo awakku..
 
 Dm              Am                Bb
 ngerti oh maksudku.. ku merindukanmu..
               C
 tansah pingin bareng awakmu..
 Dm              Am                 Bb
 koe kadangan atiku.. ing setiap wektu..
           C                       F
 mung sliramu sing ono nang pikiranku..

Outro : Dm... Dm...
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia - Walesan Katresnan (Jawaban Cinta)


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •