Kunci Gitar Kalia Siska ft. SKA 86 - Langganan Kleru

Transpose:
Kalia Siska ft. SKA 86 - Langganan Kleru

Catatan : Chord yang diberi tanda kurung itu adalah untuk variasi bass-nya. Untuk versi gitar akustiknya mungkin bisa kalian abaikan saja. di versi pertama kita pakai capo fret 5. C atiku wes trimo.. Em Am A egomu tulung di sudo.. Dm aku iki wes ngalah.. (A/C#) G rasah digawe masalah.. Em tak tompo opo anane A koyo ngene kahanane Dm G C aku ikhlas tenan karo kowe.. Intro : C Em Am A Dm (A/C#) G.. C Em Am A Dm G C.. C F C opo uripku iki.. C F G omongan tingkah laku wes ngati-ati.. F Fm nganti kaku atiku Em dadi langganane klere F wes tak trawang endinge.. Dm Bb G nyanding koe bakale.. ngene.. C F C mbiyen nengdi lehmu sekolah.. C F G kok dadi uripmu ora iso salah.. F Fm prengat prengut ulatmu.. Em peteng raiso ngguyu.. F tresno kebacut jeru.. Dm G kesirep ora iso.. mlayu.. Reff : C atiku wes trimo.. Em Am A egomu tulung di sudo.. Dm aku iki wes ngalah.. (A/C#) G rasah digawe masalah.. Em tak tompo opo anane A koyo ngene kahanane Dm G C aku ikhlas tenan karo kowe.. Musik : C Em Am A Dm (A/C#) G.. C Em Am A Dm G C.. Dm G caraku le nresnani kurang kepiye.. Em A bagimu aku ora ono benere.. Am Gm kowe golek menang dewe.. D aku tibo salah wae.. A mung dadi langganan kleru, kleru.. Reff : (overtune) D atiku wes trimo.. F#m Bm B egomu tulung di sudo.. Em aku iki wes ngalah.. (B/D#) A rasah digawe masalah.. F#m tak tompo opo anane B koyo ngene kahanane Em A D aku ikhlas tenan karo kowe.. D atiku wes trimo.. F#m Bm B egomu tulung di sudo.. Em aku iki wes ngalah.. (B/D#) A rasah digawe masalah.. F#m tak tompo opo anane B koyo ngene kahanane Em A D aku ikhlas tenan karo kowe.. Em A Bm aku ikhlas tenan karo kowe.. B Em A ikhlas aku dadi.. langganan.. D kleru.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- F atiku wes trimo.. Am Dm D egomu tulung di sudo.. Gm aku iki wes ngalah.. (F#) C rasah digawe masalah.. Am tak tompo opo anane D koyo ngene kahanane Gm C F aku ikhlas tenan karo kowe.. Intro : F Am Dm D Gm (F#) C.. F Am Dm D Gm C F.. F Bb F opo uripku iki.. F Bb C omongan tingkah laku wes ngati-ati.. Bb Bbm nganti kaku atiku Am dadi langganane klere Bb wes tak trawang endinge.. Gm D# C nyanding koe bakale.. ngene.. F Bb F mbiyen nengdi lehmu sekolah.. F Bb C kok dadi uripmu ora iso salah.. Bb Bbm prengat prengut ulatmu.. Am peteng raiso ngguyu.. Bb tresno kebacut jeru.. Gm C kesirep ora iso.. mlayu.. Reff : F atiku wes trimo.. Am Dm D egomu tulung di sudo.. Gm aku iki wes ngalah.. (F#) C rasah digawe masalah.. Am tak tompo opo anane D koyo ngene kahanane Gm C F aku ikhlas tenan karo kowe.. Musik : F Am Dm D Gm (F#) C.. F Am Dm D Gm C F.. Gm C caraku le nresnani kurang kepiye.. Am D bagimu aku ora ono benere.. Dm Cm kowe golek menang dewe.. G aku tibo salah wae.. D mung dadi langganan kleru, kleru.. Reff : (overtune) G atiku wes trimo.. Bm Em E egomu tulung di sudo.. Am aku iki wes ngalah.. (E/G#) D rasah digawe masalah.. Bm tak tompo opo anane E koyo ngene kahanane Am D G aku ikhlas tenan karo kowe.. G atiku wes trimo.. Bm Em E egomu tulung di sudo.. Am aku iki wes ngalah.. (E/G#) D rasah digawe masalah.. Bm tak tompo opo anane E koyo ngene kahanane Am D G aku ikhlas tenan karo kowe.. Am D Em aku ikhlas tenan karo kowe.. E Am D ikhlas aku dadi.. langganan.. G kleru..
Facebook
Twitter

Chord Kalia Siska ft. SKA 86 - Langganan Kleru


Lihat semua :
  • Chord Kalia Siska
  • Chord SKA 86
  •