Kunci Gitar Iky feat. Cantika - SETYO Chord Dasar

Transpose:
Chord SETYO - Iky feat. Cantika

Intro : C..G..Am..F G C..

  C              G
maturnuwun.. kanggo ati..
Am                G
 sing setyo ngancani..
F                Em
 ugo aku ngrumangsani..
  F                G
sabarmu ngadepi egoise rosoku..

F
 rangkulen aku..
Fm              C   -G/B Am A
 bawa kau pergi ber..samamu..
Dm           -Em
 mantepno aku..
F                  G
 setyo marang sliramu..

Reff :
      C               G
 sesandingan tekane mati..
             Am
 bareng ngadepi..
              F  G
 saling njogo a..ti..

       C              G
 nresnani kowe saklawase..
               Am
 kanggo mbuktekke..
            F     G     C 
 tresno ora mung ono lambe..

  C              G
maturnuwun.. kanggo ati..
Am                G
 sing setyo ngancani..
F                Em
 ugo aku ngrumangsani..
  F                G
sabarmu ngadepi egoise rosoku..

Musik : F..G..F..G..
        F..G..F..G..

Reff :
      C               G
 sesandingan tekane mati..
       -E    Am
 bareng ngadepi..
              F  G
 saling njogo a..ti..

       C              G
 nresnani kowe saklawase..
               Am
 kanggo mbuktekke..
            F     G
 tresno ora mung ono

      C               G
 sesandingan tekane mati..
             Am
 bareng ngadepi..
       -G     F  G
 saling njogo a..ti..

       C            G
 nresnani kowe saklawe..
       -E      Am
 kanggo mbuktekke..
       -G   F     G     C
 tresno ora mung ono lambe..

Outro :
       C         G
pertengkaran.. biasa..
        F       G
nanging dudu alesan..
    C
bubaran..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..B..C#m..A B E..

  E              B
maturnuwun.. kanggo ati..
C#m               B
 sing setyo ngancani..
A                G#m
 ugo aku ngrumangsani..
  A                B
sabarmu ngadepi egoise rosoku..

A
 rangkulen aku..
Am              E   -B/D# C#m C#
 bawa kau pergi ber..samamu..
F#m          -G#m
 mantepno aku..
A                  B
 setyo marang sliramu..

Reff :
      E               B/D#
 sesandingan tekane mati..
             C#m
 bareng ngadepi..
              A  B
 saling njogo a..ti..

       E              B/D#
 nresnani kowe saklawase..
               C#m
 kanggo mbuktekke..
            A     B     E..
 tresno ora mung ono lambe..

  E              B
maturnuwun.. kanggo ati..
C#m               B
 sing setyo ngancani..
A                G#m
 ugo aku ngrumangsani..
  A                B
sabarmu ngadepi egoise rosoku..

Musik : A..B..A..B..
        A..B..A..B..

Reff :
      E               B/D#
 sesandingan tekane mati..
       -G#   C#m
 bareng ngadepi..
              A  B
 saling njogo a..ti..

       E              B/D#
 nresnani kowe saklawase..
               C#m
 kanggo mbuktekke..
            A     B
 tresno ora mung ono

      E               B/D#
 sesandingan tekane mati..
             C#m
 bareng ngadepi..
       -B     A  B
 saling njogo a..ti..

       E            B/D#
 nresnani kowe saklawe..
       -G#     C#m
 kanggo mbuktekke..
       -B   A     B     E
 tresno ora mung ono lambe..

Outro :
       E         B
pertengkaran.. biasa..
        A       B
nanging dudu alesan..
    E
bubaran..
Facebook
Twitter

Chord Iky feat. Cantika - SETYO

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Cantika
  • Chord Iky
  •