Kunci Gitar Ceciwi - Kapok di Larani

Transpose:

Chord Ceciwi - Kapok di Larani

Capo fret 2

Intro : C G Am Em
        F C Dm G C

 C          G          Am
ojo lungo teko lungo teko
 Em           F
aku wis ra nompo..
  C            Dm          G
kowe wong sing wis nyepelekke..
 
  C          G         Am
cukup ojo nambahi perkoro
    Em          F
mengko tambah loro..
   C         Dm          G     C
nyawang wong sing ra iso di sayang..

Int. F G Em Am
     F G C G

Reff :
          C              Em
 mundur rogo iki merjuangke ati
 F         G         C  G
 aku wis kapok dilarani..
         C               Em
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 F           G         C
 kowe wis ra ono ning ati..

           Dm       G
 mbuang wektu sio-sio
             Em            Am
 kanggo wong sing ra rumongso
       F           G        C  G
 aku pamit lungo kowe ojo gelo..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C G

 C          G          Am
ojo lungo teko lungo teko
 Em           F
aku wis ra nompo..
  C            Dm          G
kowe wong sing wis nyepelekke..
 
  C          G         Am
cukup ojo nambahi perkoro
    Em          F
mengko tambah loro..
   C         Dm          G   C   G
nyawang wong sing ra iso disayang..

Reff :
          C              Em
 mundur rogo iki merjuangke ati
 F         G         C  G
 aku wis kapok dilarani..
         C               Em
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 F           G         C  G
 kowe wis ra ono ning ati..

          C           Em
 mundur rogo iki merjuangke ati
 F         G         C  G
 aku wis kapok dilarani..
         C             Em
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 F           G         C
 kowe wis ra ono ning ati..

           Dm       G
 mbuang wektu sio-sio
             Em            Am
 kanggo wong sing ra rumongso
       F           G        C G C
 aku pamit lungo kowe ojo gelo..

[[[original chord]]]

Intro : D A Bm F#m
        G D Em A D

 D          A          Bm
ojo lungo teko lungo teko
 F#m          G
aku wis ra nompo..
  D            Em          A
kowe wong sing wis nyepelekke..
 
  D          A         Bm
cukup ojo nambahi perkoro
    F#m         G
mengko tambah loro..
   D         Em          A     D
nyawang wong sing ra iso di sayang..

Int. G A F#m Bm
     G A D A

Reff :
          D              F#m
 mundur rogo iki merjuangke ati
 G         A         D  A
 aku wis kapok dilarani..
         D               F#m
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 G           A         D
 kowe wis ra ono ning ati..

           Em       A
 mbuang wektu sio-sio
             F#m           Bm
 kanggo wong sing ra rumongso
       G           A        D  A
 aku pamit lungo kowe ojo gelo..

Musik : D A Bm F#m
        G D Em A
        D A Bm F#m
        G D Em A D A

 D          A          Bm
ojo lungo teko lungo teko
 F#m          G
aku wis ra nompo..
  D            Em          A
kowe wong sing wis nyepelekke..
 
  D          A         Bm
cukup ojo nambahi perkoro
    F#m         G
mengko tambah loro..
   D         Em          A   D   A
nyawang wong sing ra iso disayang..

Reff :
          D              F#m
 mundur rogo iki merjuangke ati
 G         A         D  A
 aku wis kapok dilarani..
         D               F#m
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 G           A         D  A
 kowe wis ra ono ning ati..

          D           F#m
 mundur rogo iki merjuangke ati
 G         A         D  A
 aku wis kapok dilarani..
         D             F#m
 belah dodo iki kanggo gawe bukti
 G           A         D
 kowe wis ra ono ning ati..

           Em       A
 mbuang wektu sio-sio
             F#m           Bm
 kanggo wong sing ra rumongso
       G           A        D A D
 aku pamit lungo kowe ojo gelo..

Lihat semua :
  • Chord Ceciwi
  •