Kunci Gitar Tiho SYL - Ulo Weling

Transpose:
Intro : C..F..F-G-Am G F..G..

   C              F
benci.. marang sliramu..
    -G   Am                Dm    G
kowe konangan.. bermesra-mesraan..
           Dm            Am
kowe selingkuh.. karo konco kentelku..
       E                      G
pancen cangkemmu.. koyo ulo weling..

  C            F
pupus.. pengarepanku..
        Am            Dm   G
ora mungkin.. kito nyawiji..
        Dm            Am
kurang opo.. tresnoku karo kowe..
       G             E      Am
pancen lambemu.. ora biso digugu..

Reff :
   F         Am
 loro.. ati iki..
           F                 Dm   G
 koyo berambang.. dirajang-rajang..
       Dm                Am
 tresnomu.. kuwi mung sandiworo..
      G         E         Am
 tego tenan.. kowe.. karo aku..

Musik : F..Am..Dm G C..C-C-Bm
        Am..Em..Dm G C..

  C            F
pupus.. pengarepanku..
        Am            Dm   G
ora mungkin.. kito nyawiji..
        Dm            Am
kurang opo.. tresnoku karo kowe..
       G          E         Am
pancen lambemu.. ora biso digugu..

Reff :
   F         Am
 loro.. ati iki..
           F                 Dm   G
 koyo berambang.. dirajang-rajang..
       Dm                Am
 tresnomu.. kuwi mung sandiworo..
      G         E         Am
 tego tenan.. kowe.. karo aku..

   F         Am
 loro.. ati iki..
           F                 Dm   G
 koyo berambang.. dirajang-rajang..
       Dm                Am
 tresnomu.. kuwi mung sandiworo..
      G         E         Am
 tego tenan.. kowe.. karo aku..
      G         E         Am
 tego tenan.. kowe.. karo aku..
Facebook
Twitter

Chord Tiho SYL - Ulo Weling

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Tiho SYL
  •