Kunci Gitar Ganang Setioko feat. Azmi Pandemi - Ngrumangsani

Transpose:
Chord "Ngrumangsani"
Vocal : Ganang Setioko feat. Azmi Pandemi
Pencipta : Miftahul Azmi

Capo ♪ fret 2 Intro : Em F G Em -E/G# Am.. Dm G C Dm G C pancen koyo ngene kahanane uripku.. F Em kudu nrimo takdir Sing Kuoso.. A Dm G tak syukuri kanti ikhlas lan legowo.. C Dm G C senajan urip susah aku ra bakal nyerah.. F Em A urip tanpo kowe aku tetep sumringah.. Dm tak ikhlaske.. Fm G tak ikhlaske senajan kudu pisah.. Reff : -Em F G Em ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo.. Am Dm F ora popo yen kowe milih sing C luwih mulyo.. -Em F G Em Am tak tampani.. aku ora cilik ngati.. Dm mergo kabeh wis ono dhalange.. F G C menungso mung dadi wayange Gusti.. Musik : Am G/B C.. Am G/B C.. Dm F G.. C Dm G C senajan urip susah aku ra bakal nyerah.. F Em A urip tanpo kowe aku tetep sumringah.. Dm tak ikhlaske.. Fm G tak ikhlaske senajan kudu pisah.. Reff : F G Em ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo.. A Dm F ora popo yen kowe milih sing C luwih mulyo.. F G Em Am tak tampani.. aku ora cilik ngati.. Dm mergo kabeh wis ono dhalange.. F menungso mung dadi F G Em ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo.. Am Dm F ora popo yen kowe milih sing C luwih mulyo.. F G Em Am tak tampani.. aku ora cilik ngati.. Dm mergo kabeh wis ono dhalange.. F menungso mung dadi Dm mergo kabeh wis ono dhalange Fm G F C menungso mung dadi wayange Gusti.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F#m G A F#m -F#/Bb Bm.. Em A D Em A D pancen koyo ngene kahanane uripku.. G F#m kudu nrimo takdir Sing Kuoso.. B Em A tak syukuri kanti ikhlas lan legowo.. D Em A D senajan urip susah aku ra bakal nyerah.. G F#m B urip tanpo kowe aku tetep sumringah.. Em tak ikhlaske.. Gm A tak ikhlaske senajan kudu pisah.. Reff : -F#m G A F#m ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo.. Bm Em G ora popo yen kowe milih sing D luwih mulyo.. -F#m G A F#m Bm tak tampa ni.. aku ora cilik ngati.. Em mergo kabeh wis ono dhalange.. G A D menungso mung dadi wayange Gusti.. Musik : Bm A/C# D.. Bm A/C# D.. Em G A.. D Em A D senajan urip susah aku ra bakal nyerah.. G F#m B urip tanpo kowe aku tetep sumringah.. Em tak ikhlaske.. Gm A tak ikhlaske senajan kudu pisah.. Reff : G A F#m ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo.. B Em G ora popo yen kowe milih sing D luwih mulyo.. G A F#m Bm tak tampani.. aku ora cilik ngati.. Em mergo kabeh wis ono dhalange.. G menungso mung dadi G A F#m ngrumangsani.. aku dudu sopo sopo.. Bm Em G ora popo yen kowe milih sing D luwih mulyo.. G A F#m Bm tak tampani.. aku ora cilik ngati.. Em mergo kabeh wis ono dhalange.. G menungso mung dadi Em mergo kabeh wis ono dhalange Gm A G D menungso mung dadi wayange Gusti..
Facebook
Twitter

Chord Ganang Setioko feat. Azmi Pandemi - Ngrumangsani


Lihat semua :
  • Chord Azmi Pandemi
  • Chord Ganang Setioko
  •