Kunci Gitar Ganang Setioko - Balung Cilik

Transpose:
Capo fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm  Fm  C

    C                     Fm
ramane enyong mung kuli bangunan..
    Am              G       D
biyunge inyong mung bakul gorengan..
 Dm
uripe mung kecukupan
     Em
mung cukup nggo mangan
 F                     G
ora kuat nek kon gemagusan..

        C                    Fm
senajan nasibe beda karo tanggane..
       Am       G          D
sing due mobil umah gede gede..
  Dm
tapi inyong ora iri
 Em
apa maning dengki..
  F                     G
rejeki Gusti sampun nggarisi..

     Em      Am
neng ngarepe Gusti
      Em         Am
kabeh manungsa pada
  Bb
putih sugih, elek kere
 G
ora di bedak bedakna..

Reff :
    C              Em
 pancen.. balung cilik..
      A                     Dm
 mlakune kudu alon keteplak keteplik..
   F            G
 butuh apa kudu usaha
    Em             A
 priatin lan gelem rekasa
      Dm
 sing penting bersukur
  Fm     G       (Am)
 ora.. keri.. ndonga..

Musik : Am.......

Reff :
    C              Em
 pancen.. balung cilik..
      A                     Dm
 mlakune kudu alon keteplak keteplik..
   F            G
 butuh apa kudu usaha
    Em             A
 priatin lan gelem rekasa
      Dm
 sing penting bersukur
  Fm     G       (Am)
 ora.. keri.. ndonga..

Outro : Am.......

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B G#m C#m
        F#m  Am  E

    E                     Am
ramane enyong mung kuli bangunan..
    C#m             B       F#
biyunge inyong mung bakul gorengan..
 F#m
uripe mung kecukupan
     G#m
mung cukup nggo mangan
 A                     B
ora kuat nek kon gemagusan..

        E                    Am
senajan nasibe beda karo tanggane..
       C#m      B          F#
sing due mobil umah gede gede..
  F#m
tapi inyong ora iri
 G#m
apa maning dengki..
  A                     B
rejeki Gusti sampun nggarisi..

     G#m     C#m
neng ngarepe Gusti
      G#m        C#m
kabeh manungsa pada
  D
putih sugih, elek kere
 B
ora di bedak bedakna..

Reff :
    E              G#m
 pancen.. balung cilik..
      C#                    F#m
 mlakune kudu alon keteplak keteplik..
   A            B
 butuh apa kudu usaha
    G#m            C#
 priatin lan gelem rekasa
      F#m
 sing penting bersukur
  Am     B       (C#m)
 ora.. keri.. ndonga..

Musik : C#m.......

Reff :
    E              G#m
 pancen.. balung cilik..
      C#                    F#m
 mlakune kudu alon keteplak keteplik..
   A            B
 butuh apa kudu usaha
    G#m            C#
 priatin lan gelem rekasa
      F#m
 sing penting bersukur
  Am     B       (C#m)
 ora.. keri.. ndonga..

Outro : C#m.......

Chord Ganang Setioko - Balung Cilik

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ganang Setioko
  •