Kunci Gitar Ellen Dealova - Bojo Nggapleki

Transpose:
Capo ♪ fret 2

C             G
 mbendino tak kancani..
Am            Em
 mbendino tak tunggoni..
F              C 
 sembarang tak ngerteni..
    Dm            G
kok malah nggapleki..

Intro : F G C Am
        Em F G  C..
        F G C Am
        Em F G C..

         F
ora awan lan wengi..
G               C
 tetep wae awak iki..
Am             Em
 ngertio kabeh digawe..
 F            G
iso nglabuhi ati..

C             F
 kurang piye awak iki..
G                 C
 saben dino mesti ngancani..
Am          Em
 kok iseh salah wae..
   F       G  F G-G G-G G
ra ono benere..

Reff :
   C
 sayangku..
 Em                   Am
  cintaku malah kok kiro ngapusi..
 G                  F        G-G G-G
  pancen dasar kowe nggapleki..

     C
 ngertio..
 Em                Am
  aku ra podo karo mantanmu..
 G                  F       G C..
  sing tau nggawe loro atimu..

Musik : F G C Am
        Em F G..

         F
ora awan lan wengi..
G               C
 tetep wae awak iki..
Am             Em
 ngertio kabeh digawe..
 F            G
iso nglabuhi ati..

C             F
 kurang piye awak iki..
G                 C
 saben dino mesti ngancani..
Am          Em
 kok iseh salah wae..
   F       G  F G-G G-G G
ra ono benere..

Reff :
   C
 sayangku..
 Em                   Am
  cintaku malah kok kiro ngapusi..
 G                  F        G-G G-G
  pancen dasar kowe nggapleki..

     C
 ngertio..
 Em                Am
  aku ra podo karo mantanmu..
 G                  F       G C..
  sing tau nggawe loro atimu..

   C
 sayangku..
 Em                   Am
  cintaku malah kok kiro ngapusi..
 G                  F        G-G G-G
  pancen dasar kowe nggapleki..

     C
 ngertio..
 Em                Am
  aku ra podo karo mantanmu..
 G                  F       G C..
  sing tau nggawe loro atimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

G             D
 mbendino tak kancani..
Em            Bm
 mbendino tak tunggoni..
C              G 
 sembarang tak ngerteni..
    Am            D
kok malah nggapleki..

Intro : C D G Em
        Bm C D G..
        C D G Em
        Bm C D G..

         C
ora awan lan wengi..
D               G
 tetep wae awak iki..
Em             Bm
 ngertio kabeh digawe..
 C            D
iso nglabuhi ati..

G             C
 kurang piye awak iki..
D                 G
 saben dino mesti ngancani..
Em          Bm
 kok iseh salah wae..
   C       D  C D-D D-D D
ra ono benere..

Reff :
   G
 sayangku..
 Bm                   Em
  cintaku malah kok kiro ngapusi..
 D                  C        D-D D-D
  pancen dasar kowe nggapleki..

     G
 ngertio..
 Bm                Em
  aku ra podo karo mantanmu..
 D                  C       D G..
  sing tau nggawe loro atimu..

Musik : C D G Em
        Bm C D..

         C
ora awan lan wengi..
D               G
 tetep wae awak iki..
Em             Bm
 ngertio kabeh digawe..
 C            D
iso nglabuhi ati..

G             C
 kurang piye awak iki..
D                 G
 saben dino mesti ngancani..
Em          Bm
 kok iseh salah wae..
   C       D  C D-D D-D D
ra ono benere..

Reff :
   G
 sayangku..
 Bm                   Em
  cintaku malah kok kiro ngapusi..
 D                  C        D-D D-D
  pancen dasar kowe nggapleki..

     G
 ngertio..
 Bm                Em
  aku ra podo karo mantanmu..
 D                  C       D G..
  sing tau nggawe loro atimu..

   G
 sayangku..
 Bm                   Em
  cintaku malah kok kiro ngapusi..
 D                  C        D-D D-D
  pancen dasar kowe nggapleki..

     G
 ngertio..
 Bm                Em
  aku ra podo karo mantanmu..
 D                  C       D G..
  sing tau nggawe loro atimu..
Facebook
Twitter

Chord Ellen Dealova - Bojo Nggapleki


Lihat semua :
  • Chord Ellen Dealova
  •