Kunci Gitar Ellen Dealova - Tresno Ra Bakal Ilang

Transpose:
               Am
aku pengen ngerti..
            Dm
saktenane piye..
             G
neng atimu kuwi..
             C
opo enek liyane..

                Am
pengenku mung siji..
                Dm
yen pancene tresno..
            G
ojo gampang lali..
               C
ojo gampang ngeliyo..

Reff :
                    F
 tresnoku mung karo kowe..
        G                 C
 uwes suwe nganti tekan seprene..
                      F
 tresnoku mung siji kowe..
       G                  C
 aku wedi yen kowe karo liyane..

               F
 aku iseh percoyo..
        G                 C
 yen atimu ora mungkin ngeliyo..
                   F
 demi kowe ku berjuang..
          G               C
 tresno kuwi kadung jeru angel ilang..

Musik : Am Dm G C
        Am Dm G C

               Am
aku pengen ngerti..
            Dm
saktenane piye..
             G
neng atimu kuwi..
             C
opo enek liyane..

                Am
pengenku mung siji..
                Dm
yen pancene tresno..
            G
ojo gampang lali..
               C
ojo gampang ngeliyo..

Reff :
                    F
 tresnoku mung karo kowe..
        G                 C
 uwes suwe nganti tekan seprene..
                      F
 tresnoku mung siji kowe..
       G                  C
 aku wedi yen kowe karo liyane..

               F
 aku iseh percoyo..
        G                 C
 yen atimu ora mungkin ngeliyo..
                   F
 demi kowe ku berjuang..
          G               C
 tresno kuwi kadung jeru angel ilang..

               F
 aku iseh percoyo..
        G                 C
 yen atimu ora mungkin ngeliyo..
                   F
 demi kowe ku berjuang..
          G               C
 tresno kuwi kadung jeru angel ilang..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

               Gm
aku pengen ngerti..
            Cm
saktenane piye..
             F
neng atimu kuwi..
             Bb
opo enek liyane..

                Gm
pengenku mung siji..
                Cm
yen pancene tresno..
            F
ojo gampang lali..
               Bb
ojo gampang ngeliyo..

Reff :
                    D#
 tresnoku mung karo kowe..
        F                 Bb
 uwes suwe nganti tekan seprene..
                      D#
 tresnoku mung siji kowe..
       F                  Bb
 aku wedi yen kowe karo liyane..

               D#
 aku iseh percoyo..
        F                 Bb
 yen atimu ora mungkin ngeliyo..
                   D#
 demi kowe ku berjuang..
          F               Bb
 tresno kuwi kadung jeru angel ilang..

Musik : Gm Cm F Bb
        Gm Cm F Bb

               Gm
aku pengen ngerti..
            Cm
saktenane piye..
             F
neng atimu kuwi..
             Bb
opo enek liyane..

                Gm
pengenku mung siji..
                Cm
yen pancene tresno..
            F
ojo gampang lali..
               Bb
ojo gampang ngeliyo..

Reff :
                    D#
 tresnoku mung karo kowe..
        F                 Bb
 uwes suwe nganti tekan seprene..
                      D#
 tresnoku mung siji kowe..
       F                  Bb
 aku wedi yen kowe karo liyane..

               D#
 aku iseh percoyo..
        F                 Bb
 yen atimu ora mungkin ngeliyo..
                   D#
 demi kowe ku berjuang..
          F               Bb
 tresno kuwi kadung jeru angel ilang..

               D#
 aku iseh percoyo..
        F                 Bb
 yen atimu ora mungkin ngeliyo..
                   D#
 demi kowe ku berjuang..
          F               Bb
 tresno kuwi kadung jeru angel ilang..

Chord Ellen Dealova - Tresno Ra Bakal Ilang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ellen Dealova
  •