Kunci Gitar NDX A.K.A - Undangan Rabi

Transpose:
Intro : C G F..
        C G F..

 C          G            F
aku seh kelingan kowe ngucap janji..
   Am       G            C   G
janji ora bakal ninggal aku..
  Em                      Dm
gedene roso sayangmu ra tego ngelarani..
      F       G        Am -G
tetep setia.. tekane mati..

   C           G           F
pantai indrayanti sing tau nyekseni..
  Am         G          C   G
pahit manise cerito tresno iki..
  Em                       Dm
limang taun wes suwene aku njogo ati..
     F               G         Am
tapi kowe tego.. ninggal aku rabi..

Reff :
 -G     C      G            Am  Em
  saiki kowe lungo ninggali kenangan..
       F                G
 saiki kowe teko ngenei undangan..
          C    G -E     Am    G
 sumpah wani mati jane iseh sayang..
       F      Dm            G
 atiku loro tenan nyawang kowe..
            Am
 neng pelaminan..

 C          G            F
aku seh kelingan kowe ngucap janji..
   Am       G            C   G
janji ora bakal ninggal aku..
  Em                      Dm
gedene roso sayangmu ra tego ngelarani..
      F       G        Am  G 
tetep setia.. tekane mati..

   C           G           F
pantai indrayanti sing tau nyekseni..
  Am         G          C   G
pahit manise cerito tresno iki..
  Em                       Dm
limang taun wes suwene aku njogo ati..
     F               G         Am
tapi kowe tego.. ninggal aku rabi..

Reff :
 -G     C      G            Am  Em
  saiki kowe lungo ninggali kenangan..
       F                G
 saiki kowe teko ngenei undangan..
          C    G -E     Am    Em
 sumpah wani mati jane iseh sayang..
       F      Dm            G
 atiku loro tenan nyawang kowe..
           (Dm)
 neng pelaminan..

Musik : Dm C Bm E

F
duh dek aku ra nyongko
                      Em
tresno sing wes tak jogo
                 Em                    Dm
saiki tinggal crito bubar mergo wong liyo
          Dm                   C
opo ora kelingan pas jaman semono
                C                        F
susah seneng janji tresno nganti tekan tuo
                                   Em
jane aku iseh sayang wani sumpah mati
                                   Dm
aku bakal tetep selalu setia ngenteni
                                 G
ibarate awak otot kawat balung wesi
                                   (C)
atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi..

      C      G          Am    Em
mas pangapurane aku ninggal kowe..
          F            G
mergo tresno iki ora direstoni..
         C  G -E       Am   G
jembarno atimu lilakno lungaku..
        F   Dm        G
ngertenono aku kabeh iki..
              C  G
mergo wong tuoku..

Reff :
       C      G            Am  Em
 saiki kowe lungo ninggali kenangan..
       F                G
 saiki kowe teko ngenei undangan..
          C    G -E     Am    G
 sumpah wani mati jane iseh sayang..
       F      Dm            G
 atiku loro tenan nyawang kowe..
            C   G
 neng pelaminan..

       C      G            Am  Em
 saiki kowe lungo ninggali kenangan..
       F                G
 saiki kowe teko ngenei undangan..
          C    G -E     Am    G
 sumpah wani mati jane iseh sayang..
       F      Dm            G
 atiku loro tenan nyawang kowe..
            Am  G F
 neng pelaminan.. ho oo..
 G          Am  G
 neng pelaminan..
   F             G          Am
 undangan rabimu wes tak tompo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb F D#..
        Bb F D#..

 Bb         F            D#
aku seh kelingan kowe ngucap janji..
   Gm       F            Bb  F
janji ora bakal ninggal aku..
  Dm                      Cm
gedene roso sayangmu ra tego ngelarani..
      D#      F        Gm -F
tetep setia.. tekane mati..

   Bb          F           D#
pantai indrayanti sing tau nyekseni..
  Gm         F          Bb  F
pahit manise cerito tresno iki..
  Dm                       Cm
limang taun wes suwene aku njogo ati..
     D#              F         Gm
tapi kowe tego.. ninggal aku rabi..

Reff :
 -F     Bb     F            Gm  Dm
  saiki kowe lungo ninggali kenangan..
       D#               F
 saiki kowe teko ngenei undangan..
          Bb   F -D     Gm    F
 sumpah wani mati jane iseh sayang..
       D#     Cm            F
 atiku loro tenan nyawang kowe..
            Gm
 neng pelaminan..

 Bb         F            D#
aku seh kelingan kowe ngucap janji..
   Gm       F            Bb  F
janji ora bakal ninggal aku..
  Dm                      Cm
gedene roso sayangmu ra tego ngelarani..
      D#      F        Gm -F
tetep setia.. tekane mati..

   Bb          F           D#
pantai indrayanti sing tau nyekseni..
  Gm         F          Bb  F
pahit manise cerito tresno iki..
  Dm                       Cm
limang taun wes suwene aku njogo ati..
     D#              F         Gm
tapi kowe tego.. ninggal aku rabi..

Reff :
 -F     Bb     F            Gm  Dm
  saiki kowe lungo ninggali kenangan..
       D#               F
 saiki kowe teko ngenei undangan..
          Bb   F -D     Gm    Dm
 sumpah wani mati jane iseh sayang..
       D#     Cm            F
 atiku loro tenan nyawang kowe..
           (Cm)
 neng pelaminan..

Musik : Cm Bb Am D

D#
duh dek aku ra nyongko
                      Dm
tresno sing wes tak jogo
                 Dm                    Cm
saiki tinggal crito bubar mergo wong liyo
          Cm                   Bb
opo ora kelingan pas jaman semono
                Bb                       D#
susah seneng janji tresno nganti tekan tuo
                                   Dm
jane aku iseh sayang wani sumpah mati
                                   Cm
aku bakal tetep selalu setia ngenteni
                                 F
ibarate awak otot kawat balung wesi
                                   (Bb)
atiku wes ra kuat mergo ditinggal rabi..

      Bb     F          Gm    Dm
mas pangapurane aku ninggal kowe..
          D#           F
mergo tresno iki ora direstoni..
         Bb F -D       Gm   F
jembarno atimu lilakno lungaku..
        D#  Cm        F
ngertenono aku kabeh iki..
              Bb F
mergo wong tuoku..

Reff :
       Bb     F            Gm  Dm
 saiki kowe lungo ninggali kenangan..
       D#               F
 saiki kowe teko ngenei undangan..
          Bb   F -D     Gm    F
 sumpah wani mati jane iseh sayang..
       D#     Cm            F
 atiku loro tenan nyawang kowe..
            Bb  F
 neng pelaminan..

       Bb     F            Gm  Dm
 saiki kowe lungo ninggali kenangan..
       D#               F
 saiki kowe teko ngenei undangan..
          Bb   F -D     Gm    F
 sumpah wani mati jane iseh sayang..
       D#     Cm            F
 atiku loro tenan nyawang kowe..
            Gm  F D#
 neng pelaminan.. ho oo..
 F          Gm  F
 neng pelaminan..
   D#            F          Gm
 undangan rabimu wes tak tompo..
Facebook
Twitter

Chord NDX A.K.A - Undangan Rabi


Lihat semua :
  • Chord NDX A.K.A
  •