Kunci Gitar Mala Agatha - Madangi Wengi

Transpose:
Intro : C Em F G
        C Em F G C..

C                      Em
 kembang tresno.. sing ngremboko..
F                    G
 kependem kangen.. dadi loro bronto..
C                  Em
 sedih lan perih batinku kesikso..
F                  G           C..
 sing kudu nahan ombake asmoro..

C           Em
 sumilire.. angin wengi..
F                   G
 lamat lamat nggowo kabar ono ngimpi..
C                      Em
 kanggo tombone kangen sak jroning ati..
F                  G             C
 bakal nyawiji tresno lan roso.. iki..

Reff :
   G
 bulan sing madangi wengi..
           C
 setyo ngancani aku sing sepi..
           F              G
 aku ngenteni tanpo ono wates..
        C      G        C
 tresno suci.. kang sejati..

   G
 bulan sing madangi wengi..
           C
 setyo ngancani aku sing sepi..
           F              G
 aku ngenteni tanpo ono wates..
        C
 tresno suci..
           F           C
 aku ngenteni.. aku ngenteni..

Musik : Am..Em..F G C..
        Am..Em..F G C..

C           Em
 sumilire.. angen wengi..
F                   G
 lamat lamat nggowo kabar ono ngimpi..
C                 Em
 kanggo tombone kangen sak jroning ati..
F              G                 C
 bakal nyawiji tresno lan roso.. iki..

Reff :
   G
 bulan sing madangi wengi..
           C
 setyo ngancani aku sing sepi..
           F              G
 aku ngenteni tanpo ono wates..
        C      G        C
 tresno suci.. kang sejati..

   G
 bulan sing madangi wengi..
           C
 setyo ngancani aku sing sepi..
           F              G
 aku ngenteni tanpo ono wates..
        C
 tresno suci..
           F           C
 aku ngenteni.. aku ngenteni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm C D
        G Bm C D G..

G                      Bm
 kembang tresno.. sing ngremboko..
C                    D
 kependem kangen.. dadi loro bronto..
G                  Bm
 sedih lan perih batinku kesikso..
C                  D           G..
 sing kudu nahan ombake asmoro..

G           Bm
 sumilire.. angin wengi..
C                   D
 lamat lamat nggowo kabar ono ngimpi..
G                      Bm
 kanggo tombone kangen sak jroning ati..
C                  D             G
 bakal nyawiji tresno lan roso.. iki..

Reff :
   D
 bulan sing madangi wengi..
           G
 setyo ngancani aku sing sepi..
           C              D
 aku ngenteni tanpo ono wates..
        G      D        G
 tresno suci.. kang sejati..

   D
 bulan sing madangi wengi..
           G
 setyo ngancani aku sing sepi..
           C              D
 aku ngenteni tanpo ono wates..
        G
 tresno suci..
           C           G
 aku ngenteni.. aku ngenteni..

Musik : Em..Bm..C D G..
        Em..Bm..C D G

G           Bm
 sumilire.. angen wengi..
C                   D
 lamat lamat nggowo kabar ono ngimpi..
G                 Bm
 kanggo tombone kangen sak jroning ati..
C              D                 G
 bakal nyawiji tresno lan roso.. iki..

Reff :
   D
 bulan sing madangi wengi..
           G
 setyo ngancani aku sing sepi..
           C              D
 aku ngenteni tanpo ono wates..
        G      D        G
 tresno suci.. kang sejati..

   D
 bulan sing madangi wengi..
           G
 setyo ngancani aku sing sepi..
           C              D
 aku ngenteni tanpo ono wates..
        G
 tresno suci..
           C           G
 aku ngenteni.. aku ngenteni..
Facebook
Twitter

Chord Mala Agatha - Madangi Wengi


Lihat semua :
  • Chord Mala Agatha
  •