Kunci Gitar Mala Agatha - Separuh Rogo

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : Am G C F G C
        Dm  Am  Dm  E..

     Am
sing manggon njero ati iki..
          G                C
mung sliramu sing ora biso tak ganti..
   F            G            C   E
mergane tresno iki iseh nggondeli..

     Am
sing manggon njero dodo iki..
          G                C
mung sliramu sing ora biso tak lali..
  F                G            C       E
senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati..

  Dm          Am
lilo.. aku.. ora.. lilo..
  Dm                      E
nanging.. iki.. sing kudu tak tompo..

Reff :
         Am                     Dm
 separuh rogoku iseh manggon sliramu..
            G
 jujur ning atiku..
          G               C    E
 abot rasane kelangan tresnamu..

         Am                   Dm
 separuh rogoku iseh ono tresnamu..
            G
 jujur ning atiku..
           G               C    E
 iseh ra lilo ninggalke sliramu..

Musik : Am  G C F G C E
        Dm  Am  Dm  E..

     Am
sing manggon njero ati iki..
          G                C
mung sliramu sing ora biso tak ganti..
   F            G            C   E
mergane tresno iki iseh nggondeli..

     Am
sing manggon njero dodo iki..
          G                C
mung sliramu sing ora biso tak lali..
  F                G            C       E
senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati..

  Dm          Am
lilo.. aku.. ora.. lilo..
  Dm                      E
nanging.. iki.. sing kudu tak tompo..

Reff :
         Am                     Dm
 separuh rogoku iseh manggon sliramu..
            G
 jujur ning atiku..
          G               C    E
 abot rasane kelangan tresnamu..

         Am                  Dm
 separuh rogoku iseh ono tresnamu..
            G
 jujur ning atiku..
           G               C    E Am
 iseh ra lilo ninggalke sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm C F Bb C F
        Gm  Dm  Gm  A..

     Dm
sing manggon njero ati iki..
          C                F
mung sliramu sing ora biso tak ganti..
   Bb           C            F   A
mergane tresno iki iseh nggondeli..

     Dm
sing manggon njero dodo iki..
          C                F
mung sliramu sing ora biso tak lali..
  Bb               C            F       A
senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati..

  Gm          Dm
lilo.. aku.. ora.. lilo..
  Gm                      A
nanging.. iki.. sing kudu tak tompo..

Reff :
         Dm                     Gm
 separuh rogoku iseh manggon sliramu..
            C
 jujur ning atiku..
          C               F    A
 abot rasane kelangan tresnamu..

         Dm                   Gm
 separuh rogoku iseh ono tresnamu..
            C
 jujur ning atiku..
           C               F    A
 iseh ra lilo ninggalke sliramu..

Musik : Dm  C F Bb C F A
        Gm  Dm  Gm  A..

     Dm
sing manggon njero ati iki..
          C                F
mung sliramu sing ora biso tak ganti..
   Bb           C            F   A
mergane tresno iki iseh nggondeli..

     Dm
sing manggon njero dodo iki..
          C                F
mung sliramu sing ora biso tak lali..
  Bb               C            F       A
senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati..

  Gm          Dm
lilo.. aku.. ora.. lilo..
  Gm                      A
nanging.. iki.. sing kudu tak tompo..

Reff :
         Dm                     Gm
 separuh rogoku iseh manggon sliramu..
            C
 jujur ning atiku..
          C               F    A
 abot rasane kelangan tresnamu..

         Dm                  Gm
 separuh rogoku iseh ono tresnamu..
            C
 jujur ning atiku..
           C               F    A Dm
 iseh ra lilo ninggalke sliramu..
Facebook
Twitter

Chord Mala Agatha - Separuh Rogo


Lihat semua :
  • Chord Mala Agatha
  •