Kunci Gitar Irwan Gombez - Sego Goreng

Transpose:
Intro : Am  Dm  E  Am
        Dm  E  Am E..

       Am
sego goreng nganggo kecap
       E
sayur asem iwa kakap
     Dm
iki uwong mangane lahap
       E
uwis wareg tutuke mangap..

       Am
endok asin sayur timun
            E
numpang nyendok ning umah bu mumun
      Dm
anake sering ngelamun
        E
nek ditegor tutuke manyun..

Reff :
 Am                     G
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Dm       
 koe meneh koe meneh
   E              Am  E
 koe meneh sing nongol..

 Am                     G
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Dm       
 koe meneh koe meneh
   E                  Am  E
 koe meneh sing tak sawang..

Musik : Am  Dm  E  Am E..

       Am
sego goreng nganggo kecap
       E
sayur asem iwa kakap
     Dm
iki uwong mangane lahap
       E
uwis wareg tutuke mangap..

       Am
endok asin sayur timun
            E
numpang nyendok ning umah bu mumun
      Dm
anake sering ngelamun
        E
nek ditegor tutuke manyun..

Reff :
 Am                     G
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Dm       
 koe meneh koe meneh
   E              Am  E
 koe meneh sing nongol..

 Am                     G
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Dm       
 koe meneh koe meneh
   E                  Am  E
 koe meneh sing tak sawang..

 Am                     G
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Dm       
 koe meneh koe meneh
   E              Am  E
 koe meneh sing nongol..

 Am                     G
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Dm       
 koe meneh koe meneh
   E                  Am  E
 koe meneh sing tak sawang..

 Am                     G
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Dm       
 koe meneh koe meneh
   E              Am  E
 koe meneh sing nongol..

 Am                     G
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Dm       
 koe meneh koe meneh
   E                  Am  E
 koe meneh sing tak sawang..

Outro : Am  Dm  E  Am E..
        (fadeout)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm  Cm  D  Gm
        Cm  D  Gm D..

       Gm
sego goreng nganggo kecap
       D
sayur asem iwa kakap
     Cm
iki uwong mangane lahap
       D
uwis wareg tutuke mangap..

       Gm
endok asin sayur timun
            D
numpang nyendok ning umah bu mumun
      Cm
anake sering ngelamun
        D
nek ditegor tutuke manyun..

Reff :
 Gm                     F
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Cm       
 koe meneh koe meneh
   D              Gm   D
 koe meneh sing nongol..

 Gm                     F
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Cm       
 koe meneh koe meneh
   D                  Gm   D
 koe meneh sing tak sawang..

Musik : Gm  Cm  D  Gm D..

       Gm
sego goreng nganggo kecap
       D
sayur asem iwa kakap
     Cm
iki uwong mangane lahap
       D
uwis wareg tutuke mangap..

       Gm
endok asin sayur timun
            D
numpang nyendok ning umah bu mumun
      Cm
anake sering ngelamun
        D
nek ditegor tutuke manyun..

Reff :
 Gm                     F
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Cm       
 koe meneh koe meneh
   D              Gm   D
 koe meneh sing nongol..

 Gm                     F
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Cm       
 koe meneh koe meneh
   D                  Gm   D
 koe meneh sing tak sawang..

 Gm                     F
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Cm       
 koe meneh koe meneh
   D              Gm   D
 koe meneh sing nongol..

 Gm                     F
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Cm       
 koe meneh koe meneh
   D                  Gm   D
 koe meneh sing tak sawang..

 Gm                     F
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Cm       
 koe meneh koe meneh
   D              Gm   D
 koe meneh sing nongol..

 Gm                     F
 e..e.. opo ra salah ndelok..
   Cm       
 koe meneh koe meneh
   D                  Gm   D
 koe meneh sing tak sawang..

Outro : Gm  Cm  D  Gm D..
        (fadeout)
Facebook
Twitter

Chord Irwan Gombez - Sego Goreng


Lihat semua :
  • Chord Irwan Gombez
  •