Kunci Gitar Irwan Gombez - Aku Ora Ngiro

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm..G..

      C
ratau ndue roso
      Em
opo meneh mbayang no
  F      G           C
teko..mu karo wong lio..
  Dm      G      Em        Am
tekan.. kene.. kabeh wes bedo
  F                        G
malah aku.. sing mbok karepno..

           C
rasah mbok kawatirno
        Em
nek aku gawe gelo
  F             G         C
pasrah.. enek e mung percoyo..
 Dm     G     Em           Am
ora.. bakal.. koe tak tilapno..
   F                         G
mergo koe.. sing ning jero dodo..

Reff :
   F      G         Am
 soyo.. rene aku nyaman karo koe
   Dm                  G        C
 cedak koe seneng sing tak rasakke..
    F           G        Am
 trenyuh.. ning ati ra kiro.. kiro
       Dm          G          C
 aku yakin dewe mesti tekan tuo..

Musik : F G Am..
        Dm G C..
        F G Am..
        Dm G C..

           C
rasah mbok kawatirno
        Em
nek aku gawe gelo
  F             G         C
pasrah.. enek e mung percoyo..
 Dm     G      Em          Am
ora.. bakal.. koe tak tilapno..
   F                         G
mergo koe.. sing ning jero dodo..

Reff :
   F      G         Am
 soyo.. rene aku nyaman karo koe
   Dm                  G        C
 cedak koe seneng sing tak rasakke..
    F           G        Am
 trenyuh.. ning ati ra kiro.. kiro
       Dm          G          C
 aku yakin dewe mesti tekan tuo..

   F      G         Am
 soyo.. rene aku nyaman karo koe
   Dm                  G        C
 cedak koe seneng sing tak rasakke..
    F           G        Am
 trenyuh.. ning ati ra kiro.. kiro
       Dm          G          C..F C
 aku yakin dewe mesti tekan tuo..

Chord Irwan Gombez - Aku Ora Ngiro

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Irwan Gombez
  •