Kunci Gitar Gavin Project ft. Rere Esti - Sepurane

Transpose:
Intro : F G Em A Bb..G..

    C                     F
tak tulis cerito.. naliko aku ro kowe..
   Dm            G           C
ngucap janji.. bakal sehidup semati..
  C                       F
nanging kabeh iki.. wes ginarising Gusti..
     Dm         G        C
kowe lan aku.. ora iso dadi siji..

Dm   G        Em
 ati iki.. yo mung kanggo sliramu..
Dm         G               C          
 bakal tak jogo nganti sak patiku..
Dm     G           Em    
 amung siji.. ucap ing saben wengiku..
Dm      G              C 
 mugo kowe iso ngikhlasne aku..

Reff :
       F        G         Em      A
 sepurane.. aku ra iso njogo kowe..
           Dm            G           C
 ngingkari janji.. seng uwes tak ucapke..
       F          G              Em     A
 pepisahan.. dudu dalan seng tak karepne..
            Dm          G         C
 nanging Gusti.. paring dalan liyane..

Musik : F -Em Dm G
        C G/B Am A Dm..G..
                        (hok'a hok'e..)

Dm   G        Em
 ati iki.. yo mung kanggo sliramu..
Dm         G               C          
 bakal tak jogo nganti sak patiku..
Dm     G           Em    
 amung siji.. ucap ing saben wengiku..
Dm      G              C 
 mugo kowe iso ngikhlasne aku..

Reff :
       F        G         Em      A
 sepurane.. aku ra iso njogo kowe..
           Dm            G           C
 ngingkari janji.. seng uwes tak ucapke..
       F          G              Em     A
 pepisahan.. dudu dalan seng tak karepne..
            Dm          G         C
 nanging Gusti.. paring dalan liyane..

       F        G         Em      A
 sepurane.. aku ra iso njogo kowe..
           Dm            G           C
 ngingkari janji.. seng uwes tak ucapke..
       F          G              Em   A
 pepisahan.. dudu dalan seng tak karepke..
            Dm          G         C
 nanging Gusti.. paring dalan liyane..
            Dm          G         C
 nanging Gusti.. paring dalan liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E F# D#m G# A..F#..

    B                     E
tak tulis cerito.. naliko aku ro kowe..
   C#m           F#          B
ngucap janji.. bakal sehidup semati..
  B                       E
nanging kabeh iki.. wes ginarising Gusti..
     C#m        F#       B
kowe lan aku.. ora iso dadi siji..

C#m  F#       D#m
 ati iki.. yo mung kanggo sliramu..
C#m        F#              B          
 bakal tak jogo nganti sak patiku..
C#m    F#          D#m   
 amung siji.. ucap ing saben wengiku..
C#m     F#             B 
 mugo kowe iso ngikhlasne aku..

Reff :
       E        F#        D#m     G#
 sepurane.. aku ra iso njogo kowe..
           C#m           F#          B
 ngingkari janji.. seng uwes tak ucapke..
       E          F#             D#m    G#
 pepisahan.. dudu dalan seng tak karepne..
            C#m         F#        B
 nanging Gusti.. paring dalan liyane..

Musik : E -D#m C#m F#
        B F#/Bb G#m G# C#m..F#..
                          (hok'a hok'e..)

C#m  F#       D#m
 ati iki.. yo mung kanggo sliramu..
C#m        F#              B          
 bakal tak jogo nganti sak patiku..
C#m    F#          D#m   
 amung siji.. ucap ing saben wengiku..
C#m     F#             B 
 mugo kowe iso ngikhlasne aku..

Reff :
       E        F#        D#m     G#
 sepurane.. aku ra iso njogo kowe..
           C#m           F#          B
 ngingkari janji.. seng uwes tak ucapke..
       E          F#             D#m    G#
 pepisahan.. dudu dalan seng tak karepne..
            C#m         F#        B
 nanging Gusti.. paring dalan liyane..

       E        F#        D#m     G#
 sepurane.. aku ra iso njogo kowe..
           C#m           F#          B
 ngingkari janji.. seng uwes tak ucapke..
       E          F#             D#m  G#
 pepisahan.. dudu dalan seng tak karepke..
            C#m         F#        B
 nanging Gusti.. paring dalan liyane..
            C#m         F#        B
 nanging Gusti.. paring dalan liyane..
Facebook
Twitter

Chord Gavin Project ft. Rere Esti - Sepurane


Lihat semua :
  • Chord Gavin Project
  • Chord Rere Esti
  •