Kunci Gitar Fandy Kurniawan - LUNGKRAH

Transpose:
Reff :
   F            G          Em    Am
 nimas.. tulung ngertenono loro atiku..
       Dm                G       C
 mergo sliramu mblenjani janji setyomu..
   F            G          Em       Am
 nimas.. tulung ngertenono roso tresnoku..
          Dm              G       C
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

Intro : Am G F..-G
        Am G F..Fm..

     Am                Em
eluh sing netes.. ning pipilku..
  F          C
dadi seksi bisu..
    Dm         G         C
nalikane.. koe nglarani aku..
      F         G         Em  Am
tresnomu jare tulus seko ati..
     F            G        Am
nyatane kabeh kui mung ono lathi..

Int. Am F C G

      Am         Em     F     C
wes suwe anggone dewe.. bebarengan..
       Dm            G          C
tak pertahanke.. ojo nganti.. bubaran..
    F            G       Em  Am
senajan lungkrah ning atiku..
        F     G         C
nanging iku.. tondo tresnoku..

Reff :
   F            G          Em    Am
 nimas.. tulung ngertenono loro atiku..
       Dm                G       C
 mergo sliramu mblenjani janji setyomu..
   F            G          Em       Am
 nimas.. tulung ngertenono roso tresnoku..
          Dm              G       C
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

Musik : F G Am..
        F G C..
        
Dm   Dm-Em F              G       C    
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

Reff :
   F            G          Em    Am
 nimas.. tulung ngertenono loro atiku..
       Dm                G       C
 mergo sliramu mblenjani janji setyomu..
   F            G          Em       Am
 nimas.. tulung ngertenono roso tresnoku..
          Dm              G       C     A
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

 (overtune)
   G            A          F#m   Bm
 nimas.. tulung ngertenono loro atiku..
       Em                A       D
 mergo sliramu mblenjani janji setyomu..
   G            A          F#m      Bm
 nimas.. tulung ngertenono roso tresnoku..
          Em              A       D
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..
      Em            A       D
 lan elingono janji sucimu iku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
   D            E          C#m   F#m
 nimas.. tulung ngertenono loro atiku..
       Bm                E       A
 mergo sliramu mblenjani janji setyomu..
   D            E          C#m      F#m
 nimas.. tulung ngertenono roso tresnoku..
          Bm              E       A
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

Intro : F#m E D..-E
        F#m E D..Dm..

     F#m               C#m
eluh sing netes.. ning pipilku..
  D          A
dadi seksi bisu..
    Bm         E         A
nalikane.. koe nglarani aku..
      D         E         C#m  F#m
tresnomu jare tulus seko ati..
     D            E        F#m
nyatane kabeh kui mung ono lathi..

Int. F#m D A E

      F#m        C#m    D     A
wes suwe anggone dewe.. bebarengan..
       Bm            E          A
tak pertahanke.. ojo nganti.. bubaran..
    D            E       C#m  F#m
senajan lungkrah ning atiku..
        D     E         A
nanging iku.. tondo tresnoku..

Reff :
   D            E          C#m   F#m
 nimas.. tulung ngertenono loro atiku..
       Bm                E       A
 mergo sliramu mblenjani janji setyomu..
   D            E          C#m      F#m
 nimas.. tulung ngertenono roso tresnoku..
          Bm              E       A
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

Musik : D E F#m..
        D E A..
        
Bm  Bm-C#m D              E       A    
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

Reff :
   D            E          C#m   F#m
 nimas.. tulung ngertenono loro atiku..
       Bm                E       A
 mergo sliramu mblenjani janji setyomu..
   D            E          C#m      F#m
 nimas.. tulung ngertenono roso tresnoku..
          Bm              E       A     F#
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

 (overtune)
   E            F#         D#m   G#m
 nimas.. tulung ngertenono loro atiku..
       C#m               F#      B
 mergo sliramu mblenjani janji setyomu..
   E            F#         D#m      G#m
 nimas.. tulung ngertenono roso tresnoku..
          C#m             F#      B
 lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..
      C#m           F#      B
 lan elingono janji sucimu iku..
Facebook
Twitter

Chord Fandy Kurniawan - LUNGKRAH

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Fandy Kurniawan
  •