Kunci Gitar Dhevy Geranium - Cidro Songo

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C..Fm..Am G F..G...

C         Gm         Dm
 pengenku kowe.. ngerteni..
    Fm                     C
opo sing ono ning njero atiku..
      G
sak tenane..

C         Gm            Dm
 gede tresnoku.. kanggo kowe..
        Fm                   C
senajan tresnomu wes ono liyane..
      G
dudu aku..

Fm      C     Fm          C
 tegone atimu.. ninggalke tresnoku..
Em                      Am
ning endi janjimu ning aku..
Dm                    G
ra bakal selawase ninggal aku..

Reff :
                C
 yen kowe ngerteni.. aku..
          Am
 loro rasane.. atiku..
              Dm
 naliko ngerteni..
                     F
 kowe sing tak tresnani..
      G
 nyatane.. kowe ngeliyo ati..

                C
 yen kowe ngerteni.. aku..
           Am
 perih rasane.. atiku..
                     Dm
 tresno sing tak lakoni..
                   F
 kabeh kanggo sliramu..
           G
 nanging kowe.. tego ninggal aku..

Musik : F..Dm..Am..G..
        F..Fm..G..

Fm      C     Fm          C
 tegone atimu.. ninggalke tresnoku..
Em                      Am
ning endi janjimu ning aku..
Dm                    G
ra bakal selawase ninggal aku..

Reff :
                C
 yen kowe ngerteni.. aku..
          Am
 loro rasane.. atiku..
              Dm
 naliko ngerteni..
                     F
 kowe sing tak tresnani..
      G
 nyatane.. kowe ngeliyo ati..

                C
 yen kowe ngerteni.. aku..
           Am
 perih rasane.. atiku..
                     Dm
 tresno sing tak lakoni..
                   F
 kabeh kanggo sliramu..
           G
 nanging kowe.. tego ninggal aku..

Outro : Dm..F..G..
        G-Am-Bm-Dm-C G-C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..Am..C#m B A..B...

E         Bm         F#m
 pengenku kowe.. ngerteni..
    Am                     E
opo sing ono ning njero atiku..
      B
sak tenane..

E         Bm            F#m
 gede tresnoku.. kanggo kowe..
        Am                   E
senajan tresnomu wes ono liyane..
      B
dudu aku..

Am      E     Am          E
 tegone atimu.. ninggalke tresnoku..
G#m                     C#m
ning endi janjimu ning aku..
F#m                   B
ra bakal selawase ninggal aku..

Reff :
                E
 yen kowe ngerteni.. aku..
          C#m
 loro rasane.. atiku..
              F#m
 naliko ngerteni..
                     A
 kowe sing tak tresnani..
      B
 nyatane.. kowe ngeliyo ati..

                E
 yen kowe ngerteni.. aku..
           C#m
 perih rasane.. atiku..
                     F#m
 tresno sing tak lakoni..
                   A
 kabeh kanggo sliramu..
           B
 nanging kowe.. tego ninggal aku..

Musik : A..F#m..C#m..B..
        A..Am..B..

Am      E     Am          E
 tegone atimu.. ninggalke tresnoku..
G#m                     C#m
ning endi janjimu ning aku..
F#m                   B
ra bakal selawase ninggal aku..

Reff :
                E
 yen kowe ngerteni.. aku..
          C#m
 loro rasane.. atiku..
              F#m
 naliko ngerteni..
                     A
 kowe sing tak tresnani..
      B
 nyatane.. kowe ngeliyo ati..

                E
 yen kowe ngerteni.. aku..
           C#m
 perih rasane.. atiku..
                     F#m
 tresno sing tak lakoni..
                   A
 kabeh kanggo sliramu..
           B
 nanging kowe.. tego ninggal aku..

Outro : F#m..A..B..
        B-C#m-D#m-F#m-E B-E
Facebook
Twitter

Chord Dhevy Geranium - Cidro Songo


Lihat semua :
  • Chord Dhevy Geranium
  •