Kunci Gitar Golek Ganti - Fera Chocolatos feat. Dhevy Geranium

Transpose:
Intro : C Em Am..
        F G C..
        C Em Am   
        F G C..

C  Em      Am          Em
i..barate angin lelakonku..
   F          G            C
tanpo arah ra no sing di tuju..
C   Em         Am            Em
ti..bo tangiku mung kanggo kowe..
     F          G               C
ning tresnoku malah mbok gampangne..

F            C        Dm    G      C
sing tak tresno.. wes mileh wong liyo..
F     Em       Dm    G     C
ati pasrah.. senajan wes bubrah..

Reff :
                   F
 jarene arep ngancani..
         G             C
 susah seneng nganti mati..
                      Dm
 jebul mung ngukir crito loro
   G               C
 malah mbok tinggalno..

                    F
 yen akhire koyo ngene..
       G            Am
 aku mileh mundur wae..
                  Dm
 ra bakal tak getuni
       G            C
 aku bakal golek ganti..

Musik : Am        F
         ha a-a-a-ha..
        Am        F
         hu u-u-u-u..
           G
        huuu.. uuu..

C  Em      Am          Em
i..barate angin lelakonku..
   F          G            C
tanpo arah ra no sing di tuju..
C   Em         Am            Em
ti..bo tangiku mung kanggo kowe..
     F          G               C
ning tresnoku malah mbok gampangne..

F            C        Dm    G      C
sing tak tresno.. wes mileh wong liyo..
F     Em       Dm    G     C
ati pasrah.. senajan wes bubrah..

Reff :
                   F
 jarene arep ngancani..
         G             C
 susah seneng nganti mati..
                      Dm
 jebul mung ngukir crito loro
   G               C
 malah mbok tinggalno..

                    F
 yen akhire koyo ngene..
       G            Am
 aku mileh mundur wae..
                  Dm
 ra bakal tak getuni
       G            C
 aku bakal golek ganti..

                   F
 jarene arep ngancani..
         G             C
 susah seneng nganti mati..
                      Dm
 jebul mung ngukir crito loro
   G               C
 malah mbok tinggalno..

                    F
 yen akhire koyo ngene..
       G            Am
 aku mileh mundur wae..
                  Dm
 ra bakal tak getuni
       G            C
 aku bakal golek ganti..

                  Dm
 ra bakal tak getuni
       G            F
 aku bakal golek ganti.. 
           G                 C
 ho wo u-u-uh.. aku golek ganti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B D#m G#m..
        E F# B..
        B D#m G#m..
        E F# B..

B  D#m     G#m         D#m
i..barate angin lelakonku..
   E          F#           B
tanpo arah ra no sing di tuju..
B   D#m        G#m           D#m
ti..bo tangiku mung kanggo kowe..
     E          F#              B
ning tresnoku malah mbok gampangne..

E            B        C#m   F#     B
sing tak tresno.. wes mileh wong liyo..
E     D#m      C#m   F#    B
ati pasrah.. senajan wes bubrah..

Reff :
                   E
 jarene arep ngancani..
         F#            B
 susah seneng nganti mati..
                      C#m
 jebul mung ngukir crito loro
   F#              B
 malah mbok tinggalno..

                    E
 yen akhire koyo ngene..
       F#           G#m
 aku mileh mundur wae..
                  C#m
 ra bakal tak getuni
       F#           B
 aku bakal golek ganti..

Musik : G#m       E
         ha a-a-a-ha..
        G#m       E
         hu u-u-u-u..
           F#
        huuu.. uuu..

B  D#m     G#m         D#m
i..barate angin lelakonku..
   E          F#           B
tanpo arah ra no sing di tuju..
B   D#m        G#m           D#m
ti..bo tangiku mung kanggo kowe..
     E          F#              B
ning tresnoku malah mbok gampangne..

E            B        C#m   F#     B
sing tak tresno.. wes mileh wong liyo..
E     D#m      C#m   F#    B
ati pasrah.. senajan wes bubrah..

Reff :
                   E
 jarene arep ngancani..
         F#            B
 susah seneng nganti mati..
                      C#m
 jebul mung ngukir crito loro
   F#              B
 malah mbok tinggalno..

                    E
 yen akhire koyo ngene..
       F#           G#m
 aku mileh mundur wae..
                  C#m
 ra bakal tak getuni
       F#           B
 aku bakal golek ganti..

                   E
 jarene arep ngancani..
         F#            B
 susah seneng nganti mati..
                      C#m
 jebul mung ngukir crito loro
   F#              B
 malah mbok tinggalno..

                    E
 yen akhire koyo ngene..
       F#           G#m
 aku mileh mundur wae..
                  C#m
 ra bakal tak getuni
       F#           B
 aku bakal golek ganti..

                  C#m
 ra bakal tak getuni
       F#           E
 aku bakal golek ganti.. 
           F#                B
 ho wo u-u-uh.. aku golek ganti..
Facebook
Twitter

Chord Golek Ganti - Fera Chocolatos feat. Dhevy Geranium


Lihat semua :
  • Chord Dhevy Geranium
  • Chord Fera Chocolatos
  •