Kunci Gitar Shalsa Savira - Tresnone Sopir

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : C G Am..
        F      G    C
        ha aaa ha a ha..

  C    G         Am
kowe.. ojo ngresulo..
        Dm                G
lungaku iki.. ora teges cidro..
 C         G        Am
uwes.. ojo digawe susah..
         F
tresnoku marang sliramu..
  G                  C    G
selawase ora bakal bubrah..

  C           G        Am
nanging.. aku kudu kepiye..
         Dm                   G
pancen kahanane.. uwes koyongene..
      Em                  Am
aku lilo adoh omah.. adoh kowe..
     F            G
demi kowe.. janji bakal..
        C
tak bahagiakne..

         Am          Em
senadyan adoh neng paran..
         F           C
tresnoku ra nggo dolanan..
      F             G      C    C7
atiku iki bakal tak jogo tenanan..

         F          G
senadyan aku mung sopir..
         C           Am
tresnoku ra bakal mampir..
        Dm
wes ojo kuwatir..
         G        C  C7
tresnoku keno disetir..

Reff :
                F        G
 yo mung siji-sijine kowe..
                   C
 sing tak sayang-sayang
          G        Am
 neng ati wedi kelangan..
      A            Dm
 wong sing tak tresnani..
            G
 tetepo ngerti..
                  C
 yen aku ora ngapusi..

            F                G
 tulong sabaro.. kowe neng kono..
          C            G     Am
 entenono aku tresnomu ojo suloyo..
     A        Dm
 senadyan ora nyanding..
           G
 aku tetep eleng..
                   C     G
 tresnoku ra bakal oleng..

Musik : F..G..C G Am..
        Dm..G..C..G..

  C           G        Am
nanging.. aku kudu kepiye..
         F         G          C
pancen kahanane.. uwes koyongene..
      Dm       G          C      Am
aku lilo adoh omah.. lilo adoh kowe..
     F            G
demi kowe.. janji bakal..
        C
tak bahagiakne..

Reff :
                F        G
 yo mung siji-sijine kowe..
                   C
 sing tak sayang-sayang
          G        Am
 neng ati wedi kelangan..
      A            Dm
 wong sing tak tresnani..
            G
 tetepo ngerti..
                  C
 yen aku ora ngapusi..

            F                G
 tulong sabaro.. kowe neng kono..
          C            G       Am
 entenono aku tresnomu ojo suloyo..
     A        Dm
 senadyan ora nyanding..
           G
 aku tetep eleng..
                   C     F
 tresnoku ra bakal oleng..

            G
 nadyan ora nyanding..
           F
 aku tetep eleng..
                   Fm    C..
 tresnoku ra bakal oleng..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# A# Cm..
        G#     A#   D#
        ha aaa ha a ha..

  D#   A#        Cm
kowe.. ojo ngresulo..
        Fm                A#
lungaku iki.. ora teges cidro..
 D#        A#       Cm
uwes.. ojo digawe susah..
         G#
tresnoku marang sliramu..
  A#                 D#   A#
selawase ora bakal bubrah..

  D#          A#       Cm
nanging.. aku kudu kepiye..
         Fm                   A#
pancen kahanane.. uwes koyongene..
      Gm                  Cm
aku lilo adoh omah.. adoh kowe..
     G#           A#
demi kowe.. janji bakal..
        D#
tak bahagiakne..

         Cm          Gm
senadyan adoh neng paran..
         G#          D#
tresnoku ra nggo dolanan..
      G#            A#     D#   D#7
atiku iki bakal tak jogo tenanan..

         G#         A#
senadyan aku mung sopir..
         D#          Cm
tresnoku ra bakal mampir..
        Fm
wes ojo kuwatir..
         A#       D#  D#7
tresnoku keno disetir..

Reff :
                G#       A#
 yo mung siji-sijine kowe..
                   D#
 sing tak sayang-sayang
          A#       Cm
 neng ati wedi kelangan..
      C            Fm
 wong sing tak tresnani..
            A#
 tetepo ngerti..
                  D#
 yen aku ora ngapusi..

            G#               A#
 tulong sabaro.. kowe neng kono..
          D#           A#    Cm
 entenono aku tresnomu ojo suloyo..
     C        Fm
 senadyan ora nyanding..
           A#
 aku tetep eleng..
                   D#    A#
 tresnoku ra bakal oleng..

Musik : G#..A#..D# A# Cm..
        Fm..A#..D#..A#..

  D#          A#       Cm
nanging.. aku kudu kepiye..
         G#        A#         D#
pancen kahanane.. uwes koyongene..
      Fm       A#         D#     Cm
aku lilo adoh omah.. lilo adoh kowe..
     G#           A#
demi kowe.. janji bakal..
        D#
tak bahagiakne..

Reff :
                G#      A#
 yo mung siji-sijine kowe..
                   D#
 sing tak sayang-sayang
          A#       Cm
 neng ati wedi kelangan..
      C            Fm
 wong sing tak tresnani..
            A#
 tetepo ngerti..
                  D#
 yen aku ora ngapusi..

            G#               A#
 tulong sabaro.. kowe neng kono..
          D#           A#      Cm
 entenono aku tresnomu ojo suloyo..
     C        Fm
 senadyan ora nyanding..
           A#
 aku tetep eleng..
                   D#    G#
 tresnoku ra bakal oleng..

            A#
 nadyan ora nyanding..
           G#
 aku tetep eleng..
                   G#m   D#..
 tresnoku ra bakal oleng..
Facebook
Twitter

Chord Shalsa Savira - Tresnone Sopir


Lihat semua :
  • Chord Shalsa Savira
  •