Kunci Gitar Shalsa Savira - Kali Progo

Transpose:
Intro : C Em Am Em
        F C Dm G
        C Em Am Em
        F C Dm..G….

C                 Em
mbok yo eling.. naliko semono..
F        G          C    G
nalikane kowe pamit lungo..
Dm                    Em      Am
kae kali progo.. sing dadi saksine..
Dm        G       C            G
sing dadi saksine tresno.. ho ooo..

C               Em
sawangen iki.. awakku sing kuru..
F            G            C
mripat abang mergo kurang turu..
     Dm
mung tansah kelingan..
    Em       Am
lan nunggu tekamu..
   Dm        G        C    G
tansah eling nunggu tekamu..

Reff :
 Am
 mbok yo eling
        Em
 elingo marang awakku..
 F
 gek ndang bali
           C
 gek ndang bali kanggo aku..

 Am
 mbok yo eling
        Em
 elingo marang awakku..
 F
 gek ndang bali
            G        C
 neng kene aku setyo nunggu..

Musik : C Em Am Em
        F C Dm G
        C Em Am Em
        F C Dm..G….

C                 Em
mbok yo eling.. naliko semono..
F        G          C    G
nalikane kowe pamit lungo..
Dm                    Em      Am
kae kali progo.. sing dadi saksine..
Dm        G       C            G
sing dadi saksine tresno.. ho ooo..

C               Em
sawangen iki.. awakku sing kuru..
F            G            C
mripat abang mergo kurang turu..
Dm
mung tansah kelingan..
    Em       Am
lan nunggu tekamu..
   Dm        G        C
tansah eling nunggu tekamu..

Reff :
 Am
 mbok yo eling
        Em
 elingo marang awakku..
 F
 gek ndang bali
           C
 gek ndang bali kanggo aku..

 Am
 mbok yo eling
        Em
 elingo marang awakku..
 F
 gek ndang bali
            G        C
 neng kene aku setyo nunggu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A C#m F#m C#m
        D A Bm E
        A C#m F#m C#m
        D A Bm..E….

A                 C#m
mbok yo eling.. naliko semono..
D        E          A    E
nalikane kowe pamit lungo..
Bm                    C#m     F#m
kae kali progo.. sing dadi saksine..
Bm        E       A            E
sing dadi saksine tresno.. ho ooo..

A               C#m
sawangen iki.. awakku sing kuru..
D            E            A
mripat abang mergo kurang turu..
     Bm
mung tansah kelingan..
    C#m      F#m
lan nunggu tekamu..
   Bm        E        A    E
tansah eling nunggu tekamu..

Reff :
 F#m
 mbok yo eling
        C#m
 elingo marang awakku..
 D
 gek ndang bali
           A
 gek ndang bali kanggo aku..

 F#m
 mbok yo eling
        C#m
 elingo marang awakku..
 D
 gek ndang bali
            E        A
 neng kene aku setyo nunggu..

Musik : A C#m F#m C#m
        D A Bm E
        A C#m F#m C#m
        D A Bm..E….

A                 C#m
mbok yo eling.. naliko semono..
D        E          A    E
nalikane kowe pamit lungo..
Bm                    C#m     F#m
kae kali progo.. sing dadi saksine..
Bm        E       A            E
sing dadi saksine tresno.. ho ooo..

A               C#m
sawangen iki.. awakku sing kuru..
D            E            A
mripat abang mergo kurang turu..
Bm
mung tansah kelingan..
    C#m      F#m
lan nunggu tekamu..
   Bm        E        A
tansah eling nunggu tekamu..

Reff :
 F#m
 mbok yo eling
        C#m
 elingo marang awakku..
 D
 gek ndang bali
           A
 gek ndang bali kanggo aku..

 F#m
 mbok yo eling
        C#m
 elingo marang awakku..
 D
 gek ndang bali
            E        A
 neng kene aku setyo nunggu..

Chord Shalsa Savira - Kali Progo


Lihat semua :
  • Chord Shalsa Savira
  •