Kunci Gitar Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

   C    G          Am  Em
ademe.. ing wengi iki..
       F         C
nambai kekesing ati
        Dm                  G
yen kelingan.. aku mring sliramu..

      C      G           Am  Em
wes sue.. anggonku ngenteni..
         F         C
nanging ora bali-bali 
         Dm
mendem kangen..
   G           C
isane mung tak pendem..

  Am           Em
tangis-tangise ati
          F          C
nanging kowe ora ngerti..
        Dm            G     C
seprene suene kowe ra ono kabare..

Reff :
  F        G           C
 aku.. wis ra butuh janji..
        A        Dm
 bola-bali mbok apusi
        G          C
 loro tekan njero ati..

   F          G            C
 banyu.. moto sing netes mili..
          A        Dm  
 ra bakal iso nggondeli
          G         C
 akhirnya dirimu pergi..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

    C
jaremu biyen bakal ngancani tekane pati
     Am
ning ngopo nyatane saiki malah mblenjani
  Dm
jare arep lungo pamit tuku gulo
  G
jebule neng mburi malah ketemu wong lio

C
tangise ati kowe ra perduli
   Am
ngopo kowe biyen
wani ngobral-ngobral janji
  Dm
pengen tak rampungi kabeh cerito iki
     C                          C
ning kabotan roso mergo kebacut tresno..

            Am           Em
ho.. oo.. tangis-tangise ati
          F          C
nanging kowe ora ngerti..
        Dm            G     C
seprene suene kowe ra ono kabare..

Reff :
  F        G           C
 aku.. wis ra butuh janji..
        A        Dm
 bola-bali mbok apusi
        G          C
 loro tekan njero ati..

   F          G            C
 banyu.. moto sing netes mili..
          A        Dm  
 ra bakal iso nggondeli
          G         C
 akhirnya dirimu pergi..

  F        G           C
 aku.. wis ra butuh janji..
        A        Dm
 bola-bali mbok apusi
        G          C
 loro tekan njero ati..

   F          G            C
 banyu.. moto sing netes mili..
          A        Dm  
 ra bakal iso nggondeli
          G         C
 akhirnya dirimu pergi..
 Dm        G      C
  akhirnya dirimu pergi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# D# Fm Cm
        C# G# A#m D#..

   G#   D#         Fm  Cm
ademe.. ing wengi iki..
       C#        G#
nambai kekesing ati
        A#m                 D#
yen kelingan.. aku mring sliramu..

      G#     D#          Fm  Cm
wes sue.. anggonku ngenteni..
         C#        G#
nanging ora bali-bali 
         A#m
mendem kangen..
   D#          G#
isane mung tak pendem..

  Fm           Cm
tangis-tangise ati
          C#         G#
nanging kowe ora ngerti..
        A#m           D#    G#
seprene suene kowe ra ono kabare..

Reff :
  C#       D#          G#
 aku.. wis ra butuh janji..
        F        A#m
 bola-bali mbok apusi
        D#         G#
 loro tekan njero ati..

   C#         D#           G#
 banyu.. moto sing netes mili..
          F        A#m 
 ra bakal iso nggondeli
          D#        G#
 akhirnya dirimu pergi..

Musik : C# D# Cm Fm
        A#m D# G#..

    G#
jaremu biyen bakal ngancani tekane pati
     Fm
ning ngopo nyatane saiki malah mblenjani
  A#m
jare arep lungo pamit tuku gulo
  D#
jebule neng mburi malah ketemu wong lio

G#
tangise ati kowe ra perduli
   Fm
ngopo kowe biyen
wani ngobral-ngobral janji
  A#m
pengen tak rampungi kabeh cerito iki
     G#                         G#
ning kabotan roso mergo kebacut tresno..

            Fm           Cm
ho.. oo.. tangis-tangise ati
          C#         G#
nanging kowe ora ngerti..
        A#m           D#    G#
seprene suene kowe ra ono kabare..

Reff :
  C#       D#          G#
 aku.. wis ra butuh janji..
        F        A#m
 bola-bali mbok apusi
        D#         G#
 loro tekan njero ati..

   C#         D#           G#
 banyu.. moto sing netes mili..
          F        A#m 
 ra bakal iso nggondeli
          D#        G#
 akhirnya dirimu pergi..

  C#       D#          G#
 aku.. wis ra butuh janji..
        F        A#m
 bola-bali mbok apusi
        D#         G#
 loro tekan njero ati..

   C#         D#           G#
 banyu.. moto sing netes mili..
          F        A#m 
 ra bakal iso nggondeli
          D#        G#
 akhirnya dirimu pergi..
 A#m       D#     G#
  akhirnya dirimu pergi..
Facebook
Twitter

Chord Reva Morrena Ft. Herta Bagas Onari - Ora Butuh Janji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Herta Bagas Onari
  • Chord Reva Morrena
  •