Kunci Gitar Gilang R Wijaya - Ilhamku

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..Dm..G..C..
        Am A..Dm..F..Fm..

C            Dm
aku seneng ketemu sliramu
G            E
aku ayem esemmu kanggo aku
F                   C       Am
bagai kembang menghiasi hatiku
D                        G     D G
arum semerbak neng njero dodoku..

C                Dm
arep turu mung kelingan sliramu
G                E
mimpi indah bermesraan denganmu
F                  C        Am
bagai bintang menyinari jiwaku
Dm          G         C
esem guyumu ngelipur atiku..

Int. Dm G C E  

Reff :
   Am          A         Dm
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            G                   C       E
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Am          A         Dm
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  Em         Dm          
 aku ayem.. aku tentrem
       G              C E
 yen kowe neng sandingku..

Musik : Am A Dm..G..C E
        Am A Dm..Em..D G C..G..

C                Dm
arep turu mung kelingan sliramu
G                E
mimpi indah bermesraan denganmu
F                  C        Am
bagai bintang menyinari jiwaku
 Dm           G         C   E
esem ngguyumu ngelipur atiku..

Reff :
   Am          A         Dm
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            G                   C       E
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Am          A         Dm
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  Em         Dm          
 aku ayem.. aku tentrem
       G              C  E
 yen kowe neng sandingku..

   Am          A         Dm
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            G                   C       E
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Am          A         Dm
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  Em         Dm          
 aku ayem.. aku tentrem
       G              C
 yen kowe neng sandingku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..Em..A..D..
        Bm B..Em..G..Gm..

D            Em
aku seneng ketemu sliramu
A            F#
aku ayem esemmu kanggo aku
G                   D       Bm
bagai kembang menghiasi hatiku
E                        A     E A
arum semerbak neng njero dodoku..

D                Em
arep turu mung kelingan sliramu
A                F#
mimpi indah bermesraan denganmu
G                  D        Bm
bagai bintang menyinari jiwaku
Em          A         D
esem guyumu ngelipur atiku..

Int. Em A D..F#..

Reff :
   Bm          B         Em
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            A                   D       F#
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Bm          B         Em
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  F#m        Em           
 aku ayem.. aku tentrem
       A              D  F#
 yen kowe neng sandingku..

Musik : Bm B Em..A..D F#
        Bm B Em..F#m..E A D..A..

D                Em
arep turu mung kelingan sliramu
A                F#
mimpi indah bermesraan denganmu
G                  D        Bm
bagai bintang menyinari jiwaku
 Em           A         D   F#
esem ngguyumu ngelipur atiku..

Reff :
   Bm          B         Em
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            A                   D       F#
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Bm          B         Em
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  F#m        Em           
 aku ayem.. aku tentrem
       A              D  F#
 yen kowe neng sandingku..

   Bm          B         Em
 kowe pancen wanito sing dadi idamanku
            A                   D       F#
 neng taman asmoro kowe mekarno tresnaku..
   Bm          B         Em
 kowe pancen wanito sing dadi ilhamku
  F#m        Em           
 aku ayem.. aku tentrem
       A              D
 yen kowe neng sandingku..

Chord Gilang R Wijaya - Ilhamku


Lihat semua :
  • Chord Gilang R Wijaya
  •