Kunci Gitar Gilang R Wijaya - Cerito Wingi

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C..Am..F..G..
        Am..F..G..C….

        C          G
yen aku ngerti fotomu..
        Am
ngelengake biyen kae..
          F            D
kowe sing tau tak kenalke..
       G
wong tuoku..

           C        G
pancen wis dudu jodone..
      Am             Em
aku lilo mbok tinggalke..
       F
kowe lungo ninggal aku..
        G
mergo masalah sepele..

Int. C..Am..F..G..

        C
ra sengojo aku ngerti..
       Am
fotomu sih ning hapeku..
        F         D
tansah agawe nambai..
       G
ambekanku soyo jeru..

        C         E
mergo suwe ra ketemu..
          Am
ra pernah krungu kabarmu..
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

Reff :
   Am
 natursuwun..
           F
 loro sing mbok paringi..
        G
 gedene roso tresnaku..
         C               E
 nyatane mung mbok blenjani..

     Am
 cerito wingi..
          F
 ra bakal tak baleni..
       G
 cukup tak simpen
              C
 neng jerone ati..

      Dm         E
 arep sak kuat kuate..
  Am          G
 aku ngupayak'ke..
          Dm         G
 ra bakal kowe ngerteni..
        C
 gedene roso iki..

Musik : C G/B Am..F..G..
        Am..F..G..C….

        C
ra sengojo aku ngerti..
       Am
fotomu sih ning hapeku..
        F         D
tansah agawe nambai..
       G
ambekanku soyo jeru..

        C         E
mergo suwe ra ketemu..
          Am
ra pernah krungu kabarmu..
          F
kowe wong ayu..
               G
sing tau ning uripku..

Reff :
   Am
 natursuwun..
           F
 loro sing mbok paringi..
        G
 gedene roso tresnaku..
         C               E
 nyatane mung mbok blenjani..

     Am
 cerito wingi..
          F
 ra bakal tak baleni..
       G
 cukup tak simpen
              C
 neng jerone ati..

      Dm         E
 arep sak kuat kuate..
  Am          G
 aku ngupayak'ke..
          Dm         G
 ra bakal kowe ngerteni..
        C
 gedene roso iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..C#m..A..B..
        C#m..A..B..E….

        E          B
yen aku ngerti fotomu..
        C#m
ngelengake biyen kae..
          A            F#
kowe sing tau tak kenalke..
       B
wong tuoku..

           E        B
pancen wis dudu jodone..
      C#m            G#m
aku lilo mbok tinggalke..
       A
kowe lungo ninggal aku..
        B
mergo masalah sepele..

Int. E..C#m..A..B..

        E
ra sengojo aku ngerti..
       C#m
fotomu sih ning hapeku..
        A         F#
tansah agawe nambai..
       B
ambekanku soyo jeru..

        E         G#
mergo suwe ra ketemu..
          C#m
ra pernah krungu kabarmu..
          A
kowe wong ayu..
               B
sing tau ning uripku..

Reff :
   C#m
 natursuwun..
           A
 loro sing mbok paringi..
        B
 gedene roso tresnaku..
         E               G#
 nyatane mung mbok blenjani..

     C#m
 cerito wingi..
          A
 ra bakal tak baleni..
       B
 cukup tak simpen
              E
 neng jerone ati..

      F#m        G#
 arep sak kuat kuate..
  C#m         B
 aku ngupayak'ke..
          F#m        B
 ra bakal kowe ngerteni..
        E
 gedene roso iki..

Musik : E B/D# C#m..A..B..
        C#m..A..B..E….

        E
ra sengojo aku ngerti..
       C#m
fotomu sih ning hapeku..
        A         F#
tansah agawe nambai..
       B
ambekanku soyo jeru..

        E         G#
mergo suwe ra ketemu..
          C#m
ra pernah krungu kabarmu..
          A
kowe wong ayu..
               B
sing tau ning uripku..

Reff :
   C#m
 natursuwun..
           A
 loro sing mbok paringi..
        B
 gedene roso tresnaku..
         E               G#
 nyatane mung mbok blenjani..

     C#m
 cerito wingi..
          A
 ra bakal tak baleni..
       B
 cukup tak simpen
              E
 neng jerone ati..

      F#m        G#
 arep sak kuat kuate..
  C#m         B
 aku ngupayak'ke..
          F#m        B
 ra bakal kowe ngerteni..
        E
 gedene roso iki..

Chord Gilang R Wijaya - Cerito Wingi


Lihat semua :
  • Chord Gilang R Wijaya
  •