Kunci Gitar R.M.K.A - Pisahan

Transpose:
Intro : F G C Am Dm..G..

C       G           Am    G
 yen pancen tresno awakku..
       F   Em    Dm    G
ra mungkin.. nglarani atiku..
 C        G          Am   G
aku.. tresno karo sliramu..
        F   Em   Dm       G      C
nanging ko..we malah sakpenake dewe..

C       G         Am    G
 nganti kapan aku iso sabar..
     F  Em  Dm       G
ngadepi.. polahmu saiki..
 C        G          Am   G
aku.. nganti mumet sirahku..
    F  Em    Dm       G   C     C7
ra iso.. ngerti jalan pikiranmu..

Reff :
 F   G C-G/B  Am
  saiki.. mending..
     F            G       C  C7
 aku lan kowe.. pisahan wae..
 F G  Em  Am       F     G    C  C7
  aku.. loro.. ati mergo sliramu..

Musik : F G C -G/B Am
        F G C C7
        F G Em Am
        F G C..

C       G         Am    G
 nganti kapan aku iso sabar..
     F  Em  Dm       G
ngadepi.. polahmu saiki..
 C        G          Am   G
aku.. nganti mumet sirahku..
    F  Em    Dm       G      C  C7
ra iso.. ngerti jalan pikiranmu..

Reff :
 F   G C-G/B  Am
  saiki.. mending..
     F            G       C  C7
 aku lan kowe.. pisahan wae..
 F G  Em  Am       F     G    C  C7
  aku.. loro.. ati mergo sliramu..

 F    G           Em         Am
  ju..jur.. pisah dudu pengenku..
           F     G             C     C7
 nanging piye.. iki Gusti sing nentokke..
  F         G           Em   Am
 aku.. iseh sayang karo sliramu..
           F          G        C -G/B Am
 nanging piye tetep akhire pisahan..
           F  G                   C
 nanging piye.. tetep akhire pisahan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E A F#m Bm..E..

A       E           F#m   E
 yen pancen tresno awakku..
       D   C#m   Bm    E
ra mungkin.. nglarani atiku..
 A        E          F#m  E
aku.. tresno karo sliramu..
        D   C#m  Bm       E      A
nanging ko..we malah sakpenake dewe..

A       E         F#m   E
 nganti kapan aku iso sabar..
     D  C#m Bm      E
ngadepi.. polahmu saiki..
 A        E          F#m  E
aku.. nganti mumet sirahku..
    D  C#m   Bm       E   A     A7
ra iso.. ngerti jalan pikiranmu..

Reff :
 D   E  A-E/G# F#m
  saiki.. mending..
     D            E       A  A7
 aku lan kowe.. pisahan wae..
 D E  C#m F#m      D     E    A  A7
  aku.. loro.. ati mergo sliramu..

Musik : D E A -E/G# F#m
        D E A A7
        D E C#m F#m
        D E A..

A       E         F#m   E
 nganti kapan aku iso sabar..
     D  C#m Bm      E
ngadepi.. polahmu saiki..
 A        E          F#m  E
aku.. nganti mumet sirahku..
    D  C#m   Bm       E      A  A7
ra iso.. ngerti jalan pikiranmu..

Reff :
 D   E  A-E/G# F#m
  saiki.. mending..
     D            E       A  A7
 aku lan kowe.. pisahan wae..
 D E  C#m F#m      D     E    A  A7
  aku.. loro.. ati mergo sliramu..

 D    E           C#m        F#m
  ju..jur.. pisah dudu pengenku..
           D     E             A     A7
 nanging piye.. iki Gusti sing nentokke..
  D         E           C#m  F#m
 aku.. iseh sayang karo sliramu..
           D          E        A -E/G# F#m
 nanging piye tetep akhire pisahan..
           D  E                   A
 nanging piye.. tetep akhire pisahan..
Facebook
Twitter

Chord R.M.K.A - Pisahan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord R.M.K.A
  •