Kunci Gitar Pujiono - Jangan Anyar

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Am Em F C..

     Am               Em
bendino nek bengi aku tangi..
        F                   C
kepikir tresnoku sing kowe apusi..
     Am               Em
mestine awaku wis ngikhlasi..
         F                       C
rak sengojo ndelok facebook kowe rabi..

    Dm             Am
bojomu iku konco karipku..
            F            G        Am  F G
sing mbiyen dolen neng sawah karo aku..

     Am                Em
nek awan aku rak doyan mangan..
        F                C
jangan anyar cuma dadi pajangan..
       Am              Em
sore-sore enake ngombe wedang..
     F                 C
rai ayumu malah dadi lamunan..

    Dm             Am
bojomu iku konco karipku..
            F         G       Am
sing mbiyen jaman susahe karo aku..

Reff :
 G             F
  dek opo kowe lali..
        G                    C
 jarene cuma aku sing paling ngerti..
                F
 dek aku wis janji..
           G                  C
 tak lamar kowe bar lebaran haji..

         Dm        Am
 tapi saiki.. dadi mimpi..
     F       G    Am  G
 uripku batinku lirih..

Musik : Am Em F C
        Am Em F C..

    Dm             Am
bojomu iku konco karipku..
            F         G       Am
sing mbiyen jaman susahe karo aku..

Reff :
 G             F
  dek opo kowe lali..
        G                    C
 jarene cuma aku sing paling ngerti..
                F
 dek aku wis janji..
           G                  C
 tak lamar kowe bar lebaran haji..

         Dm        Am
 tapi saiki.. dadi mimpi..
     F       G    Am
 uripku batinku lirih..

 G             F
  dek opo kowe lali..
        G                    C
 jarene cuma aku sing paling ngerti..
                F
 dek aku wis janji..
           G                  C
 tak lamar kowe bar lebaran haji..

         Dm        Am
 tapi saiki.. dadi mimpi..
     F       G    Am  G
 uripku batinku lirih..
         Dm        Am
 tapi saiki.. dadi mimpi..
     F       G    Am  G
 uripku batinku lirih..

Outro : Am Em F C
        Am Em F C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em Bm C G
        Em Bm C G..

     Em               Bm
bendino nek bengi aku tangi..
        C                   G
kepikir tresnoku sing kowe apusi..
     Em               Bm
mestine awaku wis ngikhlasi..
         C                       G
rak sengojo ndelok facebook kowe rabi..

    Am             Em
bojomu iku konco karipku..
            C            D        Em  C D
sing mbiyen dolen neng sawah karo aku..

     Em                Bm
nek awan aku rak doyan mangan..
        C                G
jangan anyar cuma dadi pajangan..
       Em              Bm
sore-sore enake ngombe wedang..
     C                 G
rai ayumu malah dadi lamunan..

    Am             Em
bojomu iku konco karipku..
            C         D       Em
sing mbiyen jaman susahe karo aku..

Reff :
 D             C
  dek opo kowe lali..
        D                    G
 jarene cuma aku sing paling ngerti..
                C
 dek aku wis janji..
           D                  G
 tak lamar kowe bar lebaran haji..

         Am        Em
 tapi saiki.. dadi mimpi..
     C       D    Em  D
 uripku batinku lirih..

Musik : Em Bm C G
        Em Bm C G..

    Am             Em
bojomu iku konco karipku..
            C         D       Em
sing mbiyen jaman susahe karo aku..

Reff :
 D             C
  dek opo kowe lali..
        D                    G
 jarene cuma aku sing paling ngerti..
                C
 dek aku wis janji..
           D                  G
 tak lamar kowe bar lebaran haji..

         Am        Em
 tapi saiki.. dadi mimpi..
     C       D    Em
 uripku batinku lirih..

 D             C
  dek opo kowe lali..
        D                    G
 jarene cuma aku sing paling ngerti..
                C
 dek aku wis janji..
           D                  G
 tak lamar kowe bar lebaran haji..

         Am        Em
 tapi saiki.. dadi mimpi..
     C       D    Em  D
 uripku batinku lirih..
         Am        Em
 tapi saiki.. dadi mimpi..
     C       D    Em  D
 uripku batinku lirih..

Outro : Em Bm C G
        Em Bm C G..
Facebook
Twitter

Chord Pujiono - Jangan Anyar


Lihat semua :
  • Chord Pujiono
  •