Kunci Gitar Pujiono Idol - Iso Opo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C F G..
        C F G..

C            F
wes.. tak kondo..
        G        C  -G/B
ojo nggoleki awakku..
 Am              Dm
apike kekancan wae..
       G               C
supaya ora ngrentes atimu..

C            F
wes.. tak kondo..
      G             C  -G/B
ojo cerak cerak awakku..
Am            Dm
angel kanggo aku..
     G             C
wujudke kabeh impenmu..

F               G
omah ra duwe, mobil ora duwe
    Em               Am
kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
  Dm              G             C
coba kuat pikir maneh kowe karo aku..

F                      G
ngomongke tresno senajane aku tresno
        Em            Am
nanging ora teges ora gelem usaha
 Dm                Dm             G
ojo tak bandingke aku karo wong liyo..

Reff :
 G    F       G         C  -G/B Am
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
  Dm                G              C
 aku dudu wong sing teko nang impenmu..
      F       G         C  -G/B Am
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
     Dm             G        C  G
 tak jaluk kowe ngerteni awakku..

C            F
wes.. tak kondo..
        G        C  -G/B
ojo nggoleki awakku..
 Am              Dm
apike kekancan wae..
       G               C
supaya ora ngrentes atimu..

C            F
wes.. tak kondo..
      G             C  -G/B
ojo cerak cerak awakku..
Am            Dm
angel kanggo aku..
     G             C
wujudke kabeh impenmu..

F               G
omah ra duwe, mobil ora duwe
    Em               Am
kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
  Dm              G             C
coba kuat pikir maneh kowe karo aku..

F                      G
ngomongke tresno senajane aku tresno
        Em            Am
nanging ora teges ora gelem usaha
 Dm                Dm             G
ojo tak bandingke aku karo wong liyo..

Reff :
      F       G         C  -G/B Am
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
  Dm                G              C
 aku dudu wong sing teko nang impenmu..
      F       G         C  -G/B Am
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
     Dm             G        C  G
 tak jaluk kowe ngerteni awakku..

Musik : C F G C G/B
        Am Dm G C G-G

F             G
omah ra duwe mobil ora duwe..
    Em               Am
kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone..
  Dm              G             C
coba kuat pikir maneh kowe karo aku..

F                      G
ngomongke tresno senajane aku tresno..
        Em            Am
nanging ora teges ora gelem usaha..
 Dm                Dm             G
ojo tak bandingke aku karo wong liyo..

Reff :
      F       G         C  -G/B Am
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
  Dm                G              C
 aku dudu wong sing teko nang impenmu..
      F       G         C  -G/B Am
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
     Dm             G        C
 tak jaluk kowe ngerteni awakku..

 -G   F       G         C  -G/B Am
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
  Dm                G              C
 aku dudu wong sing teko nang impenmu..
 -G   F       G         C  -G/B Am
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
     Dm             G        C..
 tak jaluk kowe ngerteni awakku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G A..
        D G A..

D            G
wes.. tak kondo..
        A        D  -A/C#
ojo nggoleki awakku..
 Bm              Em
apike kekancan wae..
       A               D
supaya ora ngrentes atimu..

D            G
wes.. tak kondo..
      A             D  -A/C#
ojo cerak cerak awakku..
Bm            Em
angel kanggo aku..
     A             D
wujudke kabeh impenmu..

G               A
omah ra duwe, mobil ora duwe
    F#m              Bm
kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
  Em              A             D
coba kuat pikir maneh kowe karo aku..

G                      A
ngomongke tresno senajane aku tresno
        F#m           Bm
nanging ora teges ora gelem usaha
 Em                Em             A
ojo tak bandingke aku karo wong liyo..

Reff :
 A    G       A         D  -A/C# Bm
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
  Em                A              D
 aku dudu wong sing teko nang impenmu..
      G       A         D  -A/C# Bm
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
     Em             A        D  A
 tak jaluk kowe ngerteni awakku..

D            G
wes.. tak kondo..
        A        D -A/C#
ojo nggoleki awakku..
 Bm              Em
apike kekancan wae..
       A               D
supaya ora ngrentes atimu..

D            G
wes.. tak kondo..
      A             D  -A/C#
ojo cerak cerak awakku..
Bm            Em
angel kanggo aku..
     A             D
wujudke kabeh impenmu..

G               A
omah ra duwe, mobil ora duwe
    F#m              Bm
kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
  Em              A             D
coba kuat pikir maneh kowe karo aku..

G                      A
ngomongke tresno senajane aku tresno
        F#m           Bm
nanging ora teges ora gelem usaha
 Em                Em             A
ojo tak bandingke aku karo wong liyo..

Reff :
      G       A         D  -A/C# Bm
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
  Em                A              D
 aku dudu wong sing teko nang impenmu..
      G       A         D  -A/C# Bm
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
     Em             A        D  A
 tak jaluk kowe ngerteni awakku..

Musik : D G A D -A/C#
        Bm Em A D A-A

G             A
omah ra duwe mobil ora duwe..
    F#m              Bm
kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone..
  Em              A             D
coba kuat pikir maneh kowe karo aku..

G                      A
ngomongke tresno senajane aku tresno..
        F#m           Bm
nanging ora teges ora gelem usaha..
 Em                Em             A
ojo tak bandingke aku karo wong liyo..

Reff :
      G       A         D  -A/C# Bm
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
  Em                A              D
 aku dudu wong sing teko nang impenmu..
      G       A         D  -A/C# Bm
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
     Em             A        D
 tak jaluk kowe ngerteni awakku..

 -A   G       A         D  -A/C# Bm
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
  Em                A              D
 aku dudu wong sing teko nang impenmu..
 -A   G       A         D  -A/C# Bm
 aku iso.. o..po.. aku iso.. o..po..
     Em             A        D..
 tak jaluk kowe ngerteni awakku..

Chord Pujiono Idol - Iso Opo


Lihat semua :
  • Chord Pujiono
  •