Kunci Gitar Prapatan Koplo - Mumet

Transpose:
Intro : C  F  Dm E Am..
        F G Em Am Dm  G..

  C         F
cobo.. cobo sawange aku..
G     F         Em
 cintaku padamu ra bakal layu..
Am           Dm
 nanging kepiye..
G                  C  G
 dewe wes bedo dalane..

      C          F
sayangku.. kabeh wes tak lakoni..
G         F            Em
 nanging aku ra ngerti arahe nengdi..
Am               Dm
 aku wes merjuangke..
G                 C
 supoyo oleh restune..

 F           G
opo iki roso sing kleru..
   Em          Am
mergo bedo keyakinanku..
    Bb
senajan tresno iki..
         G
ra bakal biso bersatu..

Reff :
       F  G
 aku mumet..
       Em            Am
 mumet sing tak rasakke..
      Dm           G           C
 sing tak suwon.. anamung restune..

   F            G
 nanging kudu piye..
            Em       Am
 yen wes ngene kahanane..
     Dm        G         C
 kanggo opo.. iki diteruske..

Musik : F  G  Em  Am
        Dm G C Am Dm G C..

      C          F
sayangku.. kabeh wes tak lakoni..
G         F            Em
 nanging aku ra ngerti arahe nengdi..
Am               Dm
 aku wes merjuangke..
G                 C
 supoyo oleh restune..

 F           G
opo iki roso sing kleru..
   Em          Am
mergo bedo keyakinanku..
    Bb
senajan tresno iki..
         G
ra bakal biso bersatu..

Reff :
       F  G
 aku mumet..
       Em            Am
 mumet sing tak rasakke..
      Dm           G           C
 sing tak suwon.. anamung restune..

   F            G
 nanging kudu piye..
            Em       Am
 yen wes ngene kahanane..
     Dm        G         C
 kanggo opo.. iki diteruske..

       F  G
 aku mumet..
       Em            Am
 mumet sing tak rasakke..
      Dm           G           C
 sing tak suwon.. anamung restune..

   F            G
 nanging kudu piye..
            Em       Am
 yen wes ngene kahanane..
     Dm        G         C
 kanggo opo.. iki diteruske..
     Dm        G         Em  Am
 kanggo opo.. iki diteruske..
     Dm        G         F  Fm G C..
 kanggo opo.. iki diteruske..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G  C  Am B Em..
        C D Bm Em Am  D..

  G         C
cobo.. cobo sawange aku..
D     C         Bm
 cintaku padamu ra bakal layu..
Em           Am
 nanging kepiye..
D                  G   D
 dewe wes bedo dalane..

      G          C
sayangku.. kabeh wes tak lakoni..
D         C            Bm
 nanging aku ra ngerti arahe nengdi..
Em               Am
 aku wes merjuangke..
D                 G
 supoyo oleh restune..

 C           D
opo iki roso sing kleru..
   Bm          Em
mergo bedo keyakinanku..
    F
senajan tresno iki..
         D
ra bakal biso bersatu..

Reff :
       C   D
 aku mumet..
       Bm            Em
 mumet sing tak rasakke..
      Am           D           G
 sing tak suwon.. anamung restune..

   C            D
 nanging kudu piye..
            Bm       Em
 yen wes ngene kahanane..
     Am        D         G
 kanggo opo.. iki diteruske..

Musik : C  D  Bm  Em
        Am D G Em Am D G..

      G          C
sayangku.. kabeh wes tak lakoni..
D         C            Bm
 nanging aku ra ngerti arahe nengdi..
Em               Am
 aku wes merjuangke..
D                 G
 supoyo oleh restune..

 C           D
opo iki roso sing kleru..
   Bm          Em
mergo bedo keyakinanku..
    F
senajan tresno iki..
         D
ra bakal biso bersatu..

Reff :
       C   D
 aku mumet..
       Bm            Em
 mumet sing tak rasakke..
      Am           D           G
 sing tak suwon.. anamung restune..

   C            D
 nanging kudu piye..
            Bm       Em
 yen wes ngene kahanane..
     Am        D         G
 kanggo opo.. iki diteruske..

       C   D
 aku mumet..
       Bm            Em
 mumet sing tak rasakke..
      Am           D           G
 sing tak suwon.. anamung restune..

   C            D
 nanging kudu piye..
            Bm       Em
 yen wes ngene kahanane..
     Am        D         G
 kanggo opo.. iki diteruske..
     Am        D         Bm  Em
 kanggo opo.. iki diteruske..
     Am        D         C  Cm D G..
 kanggo opo.. iki diteruske..
Facebook
Twitter

Chord Prapatan Koplo - Mumet


Lihat semua :
  • Chord Prapatan Koplo
  •